19. července 2010 • 14:54

VIDEO: Fotbalový šílenec škrtil rozhodčího

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Tohle bylo opravdové fotbalové šílenství. Paraguayce Jose Pedrosu v druhé chilské lize natolik rozzuřily sporné výroky rozhodčího Mirandy, že se na sudího zezadu vrhnul a začal ho škrtit. Spoluhráči Pedrosu ve vteřině odtrhli, rozčertěný fotbalista okamžitě dostal červenou kartu. Po zápase se odmítl omluvit, místo toho ihned ukončil fotbalovou kariéru.



V zápase chilské soutěže Primera B mezi týmy Concepcion a Rangers došlo ke kuriózní situaci: rozhodčí nechal hned třikrát opakovat penaltu proti hostům. Pokusy číslo dva a tři brankář Rangers chytil, čtvrtý pokutový kop už ne.

Jak Paraguayec škrtil po čtyřech penaltách rozhodčího:

Paraguayec Jose Pedrosa ve druhé chilské lize začal škrtit rozhodčího
Video se připravuje ...

Jeho spoluhráče to hrozně rozčílilo. Trvalo to jen chvíli a po další vyostřené situaci rozhodčí Marcelo Miranda čelil smečce rozlícených hostů. Jeden z nich zapomněl na všechny poučky o sportovní slušnosti a skočil na sudího zezadu. Nasadil mu zápasnickou kravatu, začal ho škrtit.

Spoluhráči Pedrosu začali v mžiku umravňovat, on se pokoušel z jejich objetí vymanit a znovu se po Mirandovi sápal. Jako by se úplně pomátl. Rozhodčí, který zachoval obdivuhodně klidný výraz, výtržníka bez dlouhých cavyků vyloučil.

Domácí tým výhody jednoho muže v poli využil, udržel vedení 2:0 až do konce zápasu. V Pedrosovi zůstal pocit křivdy ještě dlouho po závěrečném hvizdu. Když za ním přišli novináři, ohromil je tvrzením, že se za nic rozhodně nemíní omlouvat.

„Očekávám, že budu svazem potrestán. Tak jako tak už nemíním hrát ani za Rangers, ani za žádný jiný klub,“ prohlásil. „S fotbalem defintivině končím. Radši se odstěhuju s rodinou domů do Paraguaye a budu v klidu.“

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud