4. srpna 2010 • 21:19

Na Chelsea si vyšlápl i Jarolímův Hamburk

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistům londýnské Chelsea se letní příprava se výsledkově vůbec nevyvedla. Prohrála i generálku s Hamburkem, když německý tým zaznamenal vítězný gól na 2:1 až dvě minuty před koncem zásluhou teprve osmnáctiletého Korejce Hjong Min-suna.



Anglický mistr tak v přípravě prohrál tři ze čtyř zápasů. Zvítězil pouze v prvním zápase s druholigovým Crystal Palace, když do utkání zasáhl i český brankář Petr Čech. Ten se následně zranil a po zbytek přípravy Chelsea chyběl.

Na dálku tak sledoval, jak jeho spoluhráči padli s Ajaxem 1:3 a s Frankfurtem 1:2.Proti Hamburku se dlouho zdálo, že se svěřenci trenéra Carla Ancelottiho konečně vzchopí.

Dostali se totiž do vedení po gólu Lamparda a náskok úspěšně hájili. Jenže dvacet minut před koncem srovnal Petrič, když využil obrovské chyby Žirkova v rozehrávce, a v závěru rozhodl Hjong Min-sun.

Zatímco na straně Chelsea stále chyběl brankář Čech, který kvůli zranění s týmem na turné do Německa neodcestoval, celý zápas v dresu Hamburku odehrál David Jarolím.

Na šanci marně čekali Jaroslav Drobný a David Rozehnal, kteří zůstali sedět jen mezi náhradníky.Chelsea, která poprvé v přípravě nastoupila s nejsilnějším možným kádrem včetně uzdraveného kanonýra Didiera Drogby, čeká v neděli boj o anglický Superpohár s Manchesterem United. O týden později startuje anglická liga.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud