13. srpna 2010 • 10:01

Kucku chce Anglie. Přijde o něj Sparta?

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už to skoro vypadalo, že to se zájmem zahraničních klubů o sparťanského záložníka Juraje Kucku nebude tak žhavé. Jenže sparťanský fotbalista, který se tak náramně předvedl na nedávném mistrovství světa, je stále v kurzu. Při středečním přáteláku mezi Slovenskem a Chrovatskem ho prý sledovalo hned několik anglických klubů.



Po světovém šampionátu to vypadalo, že Spartu čeká pořádný balík. Její záložník Juraj Kucka v JAR zazářil, fanoušci se dohadovali, do jakého věhlasného klubu nakonec zamíří. Novou sezonu však začal znovu ve Spartě. Zdálo se, že v Praze zůstane.

Ale dopadne to opravdu tak? Když totiž Slováci hráli ve středu přátelský duel s Chrovatskem, sjelo se do Bratislavy hned několik pozorovatelů z Premier League. Jejich cíl? Podívat se, jestli by ten sparťanský hráč přeci jen nestál za menší investici.

Tvrdý souboj Kucky a Wojtowiaka. Tvrdý souboj Kucky a Wojtowiaka.Foto ČTK

„V Jurajově případě je všechno otevřené,“ potvrdil pak pro Nový čas hráčův agent Emil Kovarovič. „Na přestupy máme čas do konce srpna. Můžu prozradit, že představy prodávajícího a kupujícího se pomalu přibližují.“

Kovarovič ještě připustil, že právě anglická Premier League je Kuckovým vysnívaným angažmá. Sparta si 23letého fotbalistu cení na 125 milionů korun.

Když to West Bromwich Albion zkoušel s nižší nabídkou, nepochodil. Podobně neúspěšní byli při námluvách i další adepti Fulham s Neapolí. Přihodí teď nějaké to euro navíc?

Sparťan Juraj Kucka oslavuje vstřelenou branku.
Sparťan Juraj Kucka oslavuje vstřelenou branku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud