13. srpna 2010 • 14:15

Konec sporu. Smejkal pokračuje v Teplicích

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Michal Smejkal, který se od začátku roku přel v Teplicích o platnost své smlouvy a od týmu se odpojil, v klubu nakonec bude pokračovat.



Internetové stránky teplického klubu dnes přinesly informaci, že Smejkal podepsal nový kontrakt do června roku 2012. Obě strany prý za sporem udělaly tlustou čáru.

V kauze šlo o to, že čtyřiadvacetiletý Smejkal v lednu od mužstva odešel, protože si stál za názorem, že klub neměl právo uplatnit opci na letošní rok.

Teplice tvrdily opak, spor na konci července rozřešila až arbitrážní komise fotbalového svazu, která dala za pravdu Teplicím. Ty se nyní se Smejkalem dohodly na další spolupráci.

"Udělal jsem chybu, nyní je to minulost, ke které se už nechci vracet. Jsem moc rád, že jsem dostal druhou šanci, i když chápu, že to nyní budu mít těžké. Tím, že jsem podepsal novou smlouvu, chci ukázat, že chci bojovat za Teplice a ospravedlnit se také fanouškům," citoval teplický web Smejkala, který se od ledna připravoval pouze individuálně.

Není zatím jasné, kdy bude schopen naskočit do ligového kolotoče a rozšířit svoji bilanci 72 startů a šesti gólů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud