7. září 2010 • 10:16

Capello potkal ducha, práskl krajana Ancelotti

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenéra Fabia Capella poslední dobou děsí výkony anglických fotbalistů nebo Wayne Rooney a útočníkova aféra s nevěrou. V minulosti však prý měl italský kouč co dočinění s duchem, který ho strašil v tréninkovém centru AC Milán.Na svého krajana to prozradil trenér Chelsea Carlo Ancelotti.



"Capello, asi pod vlivem ředitele centra Antore Pelosa, tvrdil, že po západu slunce se po chodbách Milanella prochází duch," citoval ho deník Daily Mirror.

"Ani nevím, co bylo bláznivější. Don Fabio, nebo duch, který si ze všech lidí zasedl zrovna na něj," přidal Ancelotti. "Přesně vidím, jak tam Capello stojí a křičí: 'Odejdi, zlý duchu! Tohle není tým mrtvol'," dodal.

Ancelotti, který AC Milán vedl v letech 2001 až 2009, se prý s duchem nikdy nesetkal. Jednapadesátiletý kouč však připouští, že tréninkové centrum Milanello má určitou atmosféru.

"Dolehla na mě, když jsem tam přišel poprvé. Cítil jsem přítomnost několika osobností. Však jsem taky spal v posteli, kde přede mnou leželi Nereo Rocco, Arrigo Sacchi a Fabio Capello," prohlásil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud