28. září 2010 • 09:57

VIDEO: Malý podavač míčů seřval brankáře

Autor: qp, pj
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle malý klučina má vážně odvahu. Při zápase nejprve nechtěl podat brankáři míč, a pak mu ještě začal nadávat. A jenom proto, že chytal za tým, kterému on zrovna nefandí.



Možná je to statečný hoch. Nebojí se říct názor, řeknou si mnozí. Spíš ale malému klukovi chybí potřebná výchova, podle které by věděl, že se na protihráče nenadává.

Podavač míčů balon nepodal a brankáře seřvalFoto /Youtube/

Všechno se seběhlo v utkání belgické ligy Proto-Lierse - Anderlecht. Když si gólman hostí chtěl vzít míč a rychle rozehrát narazil právě na malého podavače míčů. Ten ho neušetřil několika nevhodnými gesty a slovními poznámkami.

Trochu jinak vypadal před několika lety duel anglického poháru na hřišti Tottenhamu, kde podavač balonů hodil soupeři míč trochu rychleji, než čekal.

I v Česku se pár takových incidentů přihodilo. Své o tom ví například bývalý sparťanský záložník Rastislav Michalík, kterému v Ostravě ujely nervy a strčil do malého kluka poté, co mu odmítl podat míč.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud