1. října 2010 • 10:11

Přátelé na Nejepsu (†21) vzpomínají na facebooku

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obdivoval Ronaldinha, chtěl být jako Cristiano Ronaldo. Našlápnuto měl skvěle. Rostislav Nejepsa byl kmenovým hráčem Sparty. Jenže v úterý ráno jeho život vyhasl. Na železnici nedaleko Říčan jej srazil vlak. Přátelé mu na počest založili skupinu na facebooku, kde na něj v dobrém vzpomínají.



„Kamaráde, prožili jsme spolu krásný chvíle při fotbale jako spoluhráči, později i jako soupeři. Párkrát jsme spolu popili a já nemůžu uvěřit, že už tě nikdy neuvidím. V poslední době už jsem se ti mohl jen klanět jako divák a teď se klaním nuceně znova, když odcházíš. Před člověkem, který byl skvělý fotbalista, ale hlavně skvělý člověk,“ napsal přítel zesnulého fotbalisty Filip Halaburda.

Skupina na facebooku, kde přátelé vzpomínají na zesnulého Rostislava Nejepsu.Foto spo

Takových rozloučení je ve skupině na facebooku „R.I.P. Rostislav Nejepsa“ daleko víc. Nad jeho smrtí smutní kamarádi, ale i ti, kteří Rosťu nikdy neviděli.. „Sice jsem tě neznal, ale odpočívej v pokoji,“ řekl Dominik Rudl.

„Pár let jsme spolu ve Spartě hráli a byl jsi nejlepší fotbalista. Doufám, že je nahoře dobře! Měl jsem tě moc rád! Nikdy nezapomenu, jak jsme balili ženský na Slapech!“ přidal se Lukáš Moucha.

Smrt mladého fotbalisty, kterému bylo teprve jednadvacet let, všechny šokovala. Klub Sezimovo Ústí, kde Nejepsa hostoval ze Sparty, uctí jeho památku minutou ticha při nejbližším utkání druhé ligy s Vlašimí.


Jsou hráči a sráči, ty si byl vždycky hráč. Myslím na tebe a čekej v nebi na nás. Pak si zahrajeme 11 na 11, kapitáne.
Jakub Kučera

Rosťo, vzpomínám na tebe jako na výborného fotbalistu a spoluhráče, jako na skvělého kluka, kterého měl potkat jiný osud... Odpočívej tam nahoře v klidu, nezapomene...
Lukáš Bláža

Přesně fotka na tý sparťanský kartičce tě vystihuje, ten tvůj šibalskej osobitej úsměv. A hlavně v tom, cos měl tak rád, cos miloval. Vím, že bys nechtěl, aby jsme byli takhle smutný, ale nejde to! :( Je to neštěstí, nečekaná rána, která bolí a bolet bude. NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU ROSTÍKU!!! Byl jsi skvělej.
Kuba Slezáček

Zasloužil bys nakopat, že se procházíš po kolejích, ale tohle sis fakt nezasloužil! Snad je ti dobře tam, kde jsi. Doufala jsem, že tvé nezapomenutelné jméno uslyším v jiné souvislosti! Ale tohle je strašné, upřímnou soustrast všem, kdo tě milovali.
Kristýna Chmelíková

Znala jsem Rostíka jako malého rozesmátého hocha, když bydlela jeho rodina u nás ve vsi, později jsem ho již neviděla, ale zasáhlo mě stejně jako ostatní, když jsem se dozvěděla o tragické události, co se stala. Chci alespoň touto cestou vyjádřit svou upřímnou soustrast celé rodině. Rosťa odešel, ale zůstane žít navždy v srdcích těch, kteří ho měli rádi. R. I. P.
Petra Cejpková

Facebookovou skupinu Rostislava Nejepsy najdete zde »

Rostislav Nejepsa
Rostislav Nejepsa

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud