15. prosince 2010 • 16:00

Polští fanatici: Na dvanáctileté špunty i se světlicemi

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Představte si fotbalový turnaj dvanáctiletých žáčků v Česku. I když prestižní a s hvězdnými týmy, v hledišti bude maximálně pár rodičů. Jenže tady jste v Polsku a navíc v Poznani, kde místní klub Lech fanoušci prostě zbožňují. A že hrají jen malí špunti? Nevadí! Na turnaj Lech Cup U-12 dorazil o víkendu celý kotel modrých fotbalových fanatiků, kteří nadějím svého týmu zpestřili zápas i světlicemi...



Klubové chorály, pokřiky, pyrotechnická show, fanoušci Lechu si sobotní duely pořádně užívali. Vždyť jejich kluci hráli s Moenchengladbachem, nebo Tottenhamem. Co na tom, že všechny tři zápasy ve skupině prohráli.

Na tenhle zážitek ale jen tak nezapomenou ani malí fotbalisté z Tottenhamu, kteří nad domácími vyhráli 4:1.

Po zápase šli fanouškům sportovně poděkovat za neuvěřitelnou kulisu, které by se možná nedočkali ani v Premier League (na světlice můžou rovnou zapomenout), a polští hooligans jim na oplátku uznale zatleskali.

Na turnaji si zahráli i žáčci pražské Slavie, kteří prohráli se Sportingem Lisabon a těsně s Hamburkem, ale díky remíze s Tottenhamem a výhrám nad Senicí, Fulhamem a hlavně Dinamem Kyjev  nakonec skončili na sedmém místě z dvanácti účastníků.

Malí fotbalisté Tottenhamu nezapomněli domácímu kotli poděkovat, takovou atmosféru asi ještě nezažili
Malí fotbalisté Tottenhamu nezapomněli domácímu kotli poděkovat, takovou atmosféru asi ještě nezažili

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud