26. června 2012 • 11:18

Nový ročník KHL začne 4. září, Lev Praha je v divizi s rváči z Čechova

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový ročník Kontinentální hokejové ligy, která se bude hrát za účasti Lva Praha poprvé i na české půdě, odstartuje v úterý 4. září. Zahájení obstará repríza finále Gagarinova poháru mezi obhájcem titulu Dynamem Moskva a Avangardem Omsk. Úvodní duel sezony se bude hrát poprvé pod názvem Pohár Lokomotivu na počest obětí loňské letecké tragédie Lokomotivu Jaroslavl, který se vrací do soutěže.



Kontinentální liga zavítá poprvé do zámoří, 12. a 13. ledna odehrají dva zápasy v nové hale v newyorském Brooklynu Petrohrad s Dynamem Moskva. O týden dříve se uskuteční v Čeljabinsku Utkání hvězd KHL.

Základní část, v které každý tým sehraje 52 utkání, skončí 17. února. Soutěž vyvrcholí nejpozději 19. dubna, na kdy je naplánován případný sedmý zápas Gagarinova poháru.

Lev Praha bude hrát v Bobrovově divizi společně s nováčky Slovanem Bratislava, Donbassem Doněck, mistrovským Dynamem Moskva, Petrohradem, Dinamem Riga a Viťazem Čechov. Sedmičlenná je i Tarasovova divize v Západní konferenci, Charlamovova i Černyševova divize ve Východní konferenci mají šest týmů.

Složení divizí:

Západní konference:
Bobrovova divize: Viťaz Čechov, Dynamo Moskva, Dinamo Riga, Lev Praha, Slovan Bratislava, SKA Petrohrad, Donbass Doněck.

Tarasovova divize: Atlant Mytišči, Dinamo Minsk, Lokomotiv Jaroslavl, Severstal Čerepovec, Spartak Moskva, Torpedo Nižnij Novgorod, CSKA Moskva.

Východní konference:
Charlamovova divize: Avtomobilist Jekatěrinburg, Ak Bars Kazaň, Metallurg Magnitogorsk, Neftěchimik Nižněkamsk, Traktor Čeljabinsk, Jurga Chanty-Mansijsk.

Černyševova divize: Avangard Omsk, Amur Chabarovsk, Barys Astana, Metallurg Novokuzněck, Salavat Julajev Ufa, Sibir Novosibirsk.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud