15. ledna 2014 • 18:59

Červenka v Petrohradu konečně válí! Dynamo sestřelil dvěma góly

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Časy, kdy útočník Roman Červenka střílel za sezónu až třicet gólů, jsou zatím pryč, pořád je ovšem více než platným hráčem. V KHL je třináctým nejlepším nahrávačem a před ZOH v Soči se konečně opět rozstřílel. Dynamo sestřelil dvěma góly a pomohl tak Petrohradu k výhře 6:3.



MATCH OVERVIEW LEGACY
15. 1. • 16:30
SKA Petrohrad
SKA Petrohrad
6:3
ONLINE
15. ledna
16:30
Dynamo Moskva
Dynamo Moskva
Góly

Domácí: 10:36. Martensson, 17:05. Červenka, 27:56. Červenka, 31:46. Martensson, 32:03. Šipačov, 59:51. Kovalčuk

Hosté: 23:26. Mosaljov, 43:53. Komarov, 57:51. Cvetkov

Sestavy

Domácí: Ježov (Salák) – Kalinin, Dallman, Čudinov, Kutějkin, Alexandrov, Rjasenkij, Judin – Kovalčuk, Ketov, Šipačov – Tichonov, Kučerjavenko, Panarin – Martensson, Thoresen, Červenka – Malyšev, Ponikarovskij, Barabanov

Hosté: Šaryčenkov (Lazušin) – Novák, Graňák, Derljuk, Mironov, Jalasvaara, Solovjov, Barancev, Korjagin – Volkov, Pestuško, Komarov – Sojin, Babenko, Kokarev – Cvetkov, Karsums, Karpov – Pestunov, Mosaljov, Kvapil

Rozhodčí

Belov, Gusev – Misjur, Raming

Stadion

Ice Palace

Návštěva

12295 diváků

Mistr světa z roku 2010 se pomalu připravuje na svůj druhý start na zimní olympiádě a trenéru Aloisovi Hadamczikovi děkuje za projevenou důvěru tím, že opět začal dávat góly.

Do brány soupeře se totiž netrefil dlouhých 14 zápasů, v Petrohradu hraje až třetí formaci. A to není zrovna nejlepší. Zejména na útočníka, který by měl na olympijských hrách nastupovat v první formaci.

Svou nevýhodnou pozici si uvědomuje i on. V duelu s Dynamem Moskva ovšem ukázal, že hokej hrát rozhodně nezapomněl. Skvostnou jízdu Petrohradu ozdobil dvěma trefami a výrazně tak pomohl svému týmu k vysoké výhře 6:3.

Mezi dalšími střelci domácích byli Martensson s dvěma góly, Šipačov s jedním a do prázdné brány zakončoval Kovalčuk. Petrohrad si výhrou upevnil pozici na prvním místě v Bobrově divizi.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud