17. března 2009 • 16:20

Říha má tři lukrativní nabídky

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český trenér Miloš Říha má podle ruského internetového serveru Sport den za dnem několik lukrativních nabídek na další angažmá v KHL. Zkušený kouč v této sezoně dovedl moskevský Spartak do čtvrtfinále play off a za svou práci byl chválen.



Po sezoně mu však v klubu se slavnou minulostí končí smlouva a není jisté, že bude ve Spartaku pokračovat.

"Budeme o tom jednat. Původně jsme se nad tím chtěli sejít už v prosinci, ale nestalo se. Uvidíme teď," řekl Říha, který je podle svých slov ochoten týden či dva počkat. "Když mě požádají, abych takhle počkal, tak to udělám. Déle ale čekat budu," uvedl bývalý kouč Pardubic, Karlových Varů, Sparty nebo Zlína.

Ve Spartaku by prý klidně pokračoval, ale jen za předpokladu, že klub bude mít vyšší cíle než letos. "Nechci říci proti klubu nic špatné, angažovali mě a dali mi šanci. Pokud bude chtít tým posílit a jít kupředu, tak není nic nemožné," podotkl Říha, který ve Spartaku působí od roku 2007.

Podle deníku Sport den za dnem už ale dostal tři velmi zajímavé nabídky. O jeho služby údajně projevily zájem i Severstal Čerepovec a Barys Astana. A oba kluby mu prý nabízejí roční plat 800.000 dolarů, což je o 300.000 více, než činí jeho příjem ve Spartaku. V případě, že by opravdu jeden z těchto klubů převzal a dostal uvedený plat, by byl Říha jedním z nejlépe placených trenérů v KHL.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud