koš
21. dubna 2009 • 15:33

Čajánek končí v Dynamu!

Autor: koš, Miroslav Horák
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klíčový hráč pro mistrovství světa je bez angažmá. Útočník Petr Čajánek nečekaně končí v Dynamu Moskva! Ale pozor, bez práce nemusí dlouho zůstat. Podle informací Sportu má o něj zájem Omsk.



Bude hrát s Jaromírem Jágrem v jedné řadě i v KHL? Třiatřicetiletý centr byl s Dynamem domluvený na kontraktu pro příští sezonu. Najednou ale dohoda přestala platit.

Moskevský klub se služeb trojnásobného mistra světa zřekl. Důvody? Nedostatek peněz a přetlak v útoku. Letošní semifinalista KHL se totiž před pár dny dohodl se švédským reprezentantem Linusem Omarkem.

A na Čajánka už nezbyly finance. „Asi skončím s hokejem,“ pousmál se kapitán národního týmu, s nímž ve čtvrtek odlétá na šampionát.

Ale vážně, co s ním bude? „Moje budoucnost se řeší,“ prohlásil neurčitě. Konkrétní nabídky už se ale k jeho zástupci Robertu Spálenkovi sbíhají. „Nic vám k tomu neřeknu,“ reagoval agent stroze.

Je však takřka jisté, že bude Čajánek pokračovat v Rusku. Usiluje o něj Avangard Omsk, který hledá centra k Jágrovi. „Zatím nevím, kam půjdu. Jedná se,“ uvedl Čajánek.

Expert na hokejové Rusko Jaroslav Zídek to vidí jasně. „Já bych rád viděl Petra v Omsku. To by pro Omsk byla dobrá koupě poté, co Martin Straka ani Jarda Hlinka nevyšli.“

Podle informací Sportu v moskevském Dynamu vedle Čajánka končí i trenér Vladimír Vůjtek. Jeho nástupcem by mohl být Rus Kotov.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud