15. března 2010 • 13:27

VIDEO: Hrůza. Brankáře v KHL ztloukl fanoušek

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ta soutěž si hraje na ruskou NHL, ale podobný skandál by se v Kanadě jen tak nepřihodil. Při zápasu play off KHL mezi Jekatěrinburgem a Ufou napadl opilý fanoušek hostujícího brankáře Kolesnika, nebohý hokejista to odnesl tržnými ranami a otřesem mozku.



Něco tak šíleného se jen tak nestane. Podnapilý fanoušek Jekatěrinburgu se při zápasu proti Ufě bez jakýchkoliv problémů dostal z odkryté strany na střídačku hostujícího týmu a pěstmi zaútočil na náhradního brankáře Vitalije Kolesnika.

Jak fanoušek nabil hokejovému brankáři:

Fanoušek musel být po útoku na brankáře okamžitě odveden policií.
Video se připravuje ...

Jedna rána, druhá. Kolesnik si marně snaží zakrýt hlavu, pár jich od výtržníka schytá dokonce i hokejkou. Trvá nekonečné vteřiny, než bezpečnostní složky konečně odvlečou darebáka pryč. Hrozný skandál!

Tím spíš, že to nedopadlo jako nějaká běžná pošťuchovaná. Kolesnik byl z celé události v šoku, kromě tržných ran v obličeji utržil i otřes mozku. "V historii profesionálního hokeje v Rusku se nic podobného nestalo. Kdo zaručí, že příště nebude mít takový člověk v ruce nůž nebo jinou zbraň," zlobí se funkcionáři Ufy.

Zde je zachycen fanoušek, který náhradního gólmana napadl.Foto youtube.com

Domácí si stěžují, že všechno vyprovokovala právě výprava Ufy. Něco takového ale hostující kouč Vjačeslav Bykov rezolutně odmítá. Hromuje: "Když na olympiádě zemřel gruzinský sáňkař, byl jsem v šoku. Podobné pocity mám i nyní. Tady chybělo málo a mohlo dojít k tragédii."

Vedení KHL Jekatěrinburgu pohrozilo vyloučením ze soutěže, klubu rovněž udělilo pokutu milion rublů (asi 633 tisíc korun). Příští zápas se bude hrát za zvlášť přísných bezpečnostních podmínek, několik řad za střídačkou Ufy bude tentokrát vyklizených.

Stav série je nyní 2:1 pro Ufu, utkání číslo čtyři je na programu v pondělí večer.

Brankář musel okamžitě odjet na šití.
Brankář musel okamžitě odjet na šití.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud