16. října 2010 • 14:08

Jágr přihrál Červenkovi na dva góly, Omsk vyhrál

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejproduktivnější český hokejista v Kontinentální lize Roman Červenka si v dresu Avangardu Omsk připsal další dva góly. V dnešním utkání v Novokuzněcku mu na oba přihrál Jaromír Jágr a hosté se po výhře 4:1 přiblížili k čelu tabulky Černyševovy divize.



Červenka dal v KHL už jedenáct branek a v pořadí střelců se dělí o první místo s Denisem Platonovem z Magnitogorsku. V kanadském bodování je český útočník s 20 body druhý za Alexandrem Radulovem z Ufy.

Omsk v Novokuzněcku vedl po první třetině 2:0 díky Alexandru Pěrežoginovi, Červenka se po Jágrových přihrávkách prosadil v 23. minutě v přesilovce a na začátku třetího dějství. Teprve pak domácí snížili.

Omsk doufá, že Jágr spolu s Červenkou konečně dotáhne klub k vytouženému titulu
Omsk doufá, že Jágr spolu s Červenkou konečně dotáhne klub k vytouženému titulu


Dva góly dal i Jiří Novotný z Astany, která však podlehla Chanty-Mansijsku 4:5 po samostatných nájezdech. Hosté mohli získat všechny tři body, ale neudrželi tříbrankové vedení.

Stíhací jízdu zahájil právě Novotný, který v 29. minutě po přihrávce Lukáše Kašpara snížil na 1:3. Půl minuty před koncem třetí třetiny pak Novotný při hře bez brankáře vyrovnal, poté skóroval i v rozstřelu, ale na domácí straně se k němu nikdo jiný nepřidal.

Kontinentální hokejová liga:
Chabarovsk - Kazaň 1:2 v prodl., Novokuzněck - Omsk 1:4 (Červenka 2+0, Jágr 0+2), Novosibirsk - Nižněkamsk 3:2, Barys Astana - Chanty Mansijsk 4:5 po sam. nájezdech (za domácí Novotný 2+0, Kašpar 0+1), Čeljabinsk - Jekatěrinburg 6:1 (za domácí Vampola 0+1),

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud