31. května 2011 • 16:37

Vancouver vyhraje Stanley Cup, tvrdí počítač

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Vancouveru vyhrají poprvé ve své historii Stanleyův pohár. Takový je výsledek simulace, kterou na své počítačové hře NHL 2011 provedla společnost EA Sports. Finále však má být tuhou bitvou - Canucks by se měli radovat až po výhře v rozhodujícím sedmém utkání.



Kanadský tým by měl podle simulace vyhrát oba úvodní duely v domácím prostředí po výsledcích 2:1 v prodloužení a 4:2, ale vzápětí ztratit následující dva souboje v Bostonu (0:1 a 2:3).

Po výhře 4:2 v páté finálové bitvě sice tým Kosatek promarní mečbol porážkou 2:3 v prodloužení, ale opanuje sedmý zápas poměrem 3:1 a získá pohár.

Pokud bude firma úspěšná jako v dosavadním průběhu play off, zdá se být vítězství Vancouveru vysoce pravděpodobné. Ze 14 dosud odehraných sérií vzešlo EA Sports při podobných simulacích 13 týmů, které posléze ve skutečnosti doopravdy postoupily.

Společnost navíc nastínila vývoj probíhajícího ročníku NHL již na začátku sezony v říjnu a už tehdy jí vyšlo finále Vancouver - Boston s výsledkem série 4:3.

Ocenění Conn Smythe Trophy určené nejužitečnějšímu hráči play off přidělil herní simulátor brankáři vítězného týmu Robertu Luongovi.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud