22. července 2011 • 04:00

Malkinova rehabilitace: Parádičky na parkovišti

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Prožil nejsmolnější sezonu za svých pět let v zámoří, teď chystá velký comeback. Jevgenij Malkin, jedna z největších hvězd NHL, zvolil po komplikovaném zranění kolena a následné operaci individuální a svéráznou letní přípravu doma v Rusku. Přímo na parkovišti před jedním z moskevských fitcenter žongloval útočník Pittsburghu s míčkem na hokejce.



Už téměř půl roku nehrál soutěžní zápas, do nové sezony chce však 24letá hokejová superstar naskočit v plné síle. Vedení týmu proto vzkázal: "Budu se připravovat sám a doma." Úvodní kempy týmů, kde se zkoušejí především noví hráči a nabírá fyzická kondice, se rozhodl vynechat.

Místo toho raději trénuje kontrolu puku, respektive hokejbalového míčku. Aby jeho ruce nevyšly ze zvyku každodenního ovládání hokejky, provádí teď na suchu s míčkem různé triky.

A kdo ví proč, přímo na rušném parkovišti uprostřed Moskvy. Možná mu okolní auto a jiné překážky alespoň trochu připomínají hřiště, kde také není sám a musí neustále koukat kolem sebe.

Malkin se připravuje na velký návratFoto /YouTube/

Video zprostředkoval klubový kondiční trenér Penguins Mike Kadar, který se přijel na Malkinovu přípravu podívat a zkontrolovat forvarda, který stihl v minulé sezoně odehrát pouze 43 zápasů, jak na sobě pracuje.

Malkinův trénink stejně jako Kadar pochválil i jeho bývalý spoluhráč z Pittsburghu a ruské reprezentace Sergej Gončar.

"Nikdy jsem ho neviděl tak tvrdě pracovat, vypadá fakt dobře a je velmi namotivovaný už v této fázi léta," vzkázal na jeho adresu pro oficiální stránky klubu zkušený obránce.

Se svou přítelkyní Oxannou a dvěma trofejemi - pro nejproduktivnějšího a nejužitečnějšího hráče.
Se svou přítelkyní Oxannou a dvěma trofejemi - pro nejproduktivnějšího a nejužitečnějšího hráče.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud