25. listopadu 2011 • 04:30

Trapné příhody hvězd NHL: Napít se? To není žádná legrace

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Menší problémy s příjmem tekutin měl v utkání Los Angeles proti Dallasu domáci kapitán Dustin Brown. Usedl na střídačku, přiložil si lahev s nápojem k ústům a... parádně s ní pokropil led. A dál se tvářil jakoby se nic nestalo.



Dustin Brown (Los Angeles Kings)
Brown určitě doufal, že tuto situaci nezaznamenala žádná kamera, ale to se mýlil. Za svoje iontové extempore se ale určitě nemusí stydět, není první komu se v NHL podobná situace stala.

Jeremy Roenick (San Jose Sharks)
Populární hokejový bavič Roenick zažil podobný scénař jako Brown. I on se rychle díval na kostku, zda-li ho nezachytila kamera.

Dale Weise (New York Rangers)
To mladý útočník Rangers měl opačný problém než americká legenda Roenick. Nápoje se dočkal, možná by ho ale uvítal o trochu méně.

Sean Avery (New York Rangers)
Avery byl ve svých divokých letech pořádné kvítko. Tady zavzpomínal na roky na základní škole a plastové lahve vrhal jako kriketové míčky.

Brad Ference (Florida Panthers) a Brad Isbister (New York Islanders)
Tito dva Kanaďané spolu měli v utkání menší rozmíšku a pokračovali s ní dále na trestné lavici. Co to bude příště pánové, rozlámete si pastelky?

Sean Avery (Dallas Stars)
"Seane, máme žízeň," ozývalo se ze střídačky San Jose. A tak Avery, vyhlášený dobrák, pomohl. Nebo to bylo celé trochu jinak?

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud