27. února 2012 • 09:55

Brankář Detroitu Howard: Vancouver? To je banda idiotů

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velké výhry dosáhli minulý týden hokejisté Vancouveru Canucks. Jako první tým od začátku listopadu dokázali zvítězit na ledě Detroitu, a to 4:3 na nájezdy. A ztráta série pořádně naštvala minimálně brankářskou jedničku domácích Jimmyho Howarda, který na adresu soupeře nešetřil pořádně ostrými výrazy.



Průběh čtvrtečního utkání byl typický, vše směřovalo k výhře Red Wings. Tým z Michiganu vedl 1:0, 2:1 a ještě 16 vteřin před koncem i 3:2.

Jenže trefa Daniela Sedina v poslední minutě nakonec Detroit srazila do kolen. V prodloužení už byl kanadský tým aktivnější a zápas ukončil v nájezdech jediný úspěšný střelec Alex Burrows.

Ten se rozhodl radost z přerušení detroitské série demonstrovat tak, že se pokusil přelomit si hůl o nohu. A to byl moment, který brankáře Howarda tolik naštval.

"Ani jsem to jejich křepčení moc nesledoval," řekl Howard o radujícím se soupeři. "Ten tým je banda idiotů, je tam jen pár dobrých kluků a oni sami moc dobře ví, kteří to jsou," nešetřil kritikou po zápase sedmadvacetiletý Howard.

Vancouver se zkrátka umí dostat soupeři pod kůži. Pokud se tito dva soupeři potkají v play off, určitě to bude jiskřivá podívaná.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud