2. dubna 2012 • 01:30

Pittsburgh vs. Phila. Bitka jako hrom a málem se prali i trenéři

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Pittsburgh Penguins a Philadelphia Flyers. Dva úhlavní nepřátelé a týmy, které se s největší pravděpodobností střetnou v prvním kole Stanley Cupu. Jestli to takhle dopadne, máme se na co těšit! Důkazem je jejich poslední vyhrocený duel na ledě Tučnáků.



Před koncem zápasu, ve kterém Philadelphia zvítězila 6:4, se strhla hromadná bitka mezi hráči. A nechybělo moc a možná by se do sebe pustili i trenéři obou týmů.

Situace se vyhrotila až tak, že trenéři obou celků si stoupli na hranu mantinelů a doslova z metru na sebe hulákali.

Během ostré výměny názorů se to na ledě pořádně mlelo. Už během zápasu byly největší hvězdy Penguins pořádně nervózní a na sebemenší kontakt reagovaly dost podrážděně.

Například lídr bodování NHL Jevgenij Malkin měl několikrát konflikt s mladým útočníkem Philadelphie Seanem Couturierem a k bitce scházelo opravdu málo.

Situace, která však vyvolala největší emoce a stala se vlastně impulsem pro budoucí bitku, se odehrála před koncem utkání.

VIDEO: Hromadná bitka a málem se prali i trenéři


Mladý centr Flyers Braydon Schenn tvrdě zezadu krosčekoval opěvovanou hvězdu Tučnáků Sidneyho Crosbyho. Jeho faul navíc přehlédli rozhodčí. Následný čistý hit pittsburghského Vitaleho na Briera už byla poslední kapka do pomyslného poháru.

Z 99% procent se oba úhlavní nepřátelé utkají hned v prvním kole play off. Navíc je čeká ještě jeden vzájemný duel před koncem základní části NHL.

Tohle bude mít ještě dohru! Fanoušci NHL se mají na co těšit...

Jakub Voráček se raduje z druhého gólu
Jakub Voráček se raduje z druhého gólu


Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud