4. dubna 2012 • 10:53

Asistent Flyers vrací úder: Crosby a Malkin jsou největší špinavci

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přezdívalo se mu The Chief a byl to pořádný tvrďák. Současný asistent trenéra Philadelphie Craig Berube býval jedním z největších hokejových řezníků všech dob, jeho výraz a ostré rysy budí respekt i 9 let poté, co ukončil kariéru. Na výroky Crosbyho o nenávisti k Flyers odpovídá jasně. "Malkin a Crosby jsou největší špinavci v dresu Penguins."



Víkendová bitka mezi Flyers a Penguins rozproudila krev v celé Pennsylvánii. Pro zranění nedohráli hráči Flyers Grossmann a Briere, trenér Philadelphie Laviolette a asistent trenéra Penguins Granato za své vystoupení inkasovali pokutu od vedení ligy.

Zápas zkrátka připomínal sedmdesátá léta, kde podobné vřavy bývaly k vidění často.

"V současné době už takové situace nejsou běžné. Dříve se podobnou rvačkou vyslal soupeři signál, bylo to běžné. Ale to se stává, smuté na tom je to, že jsme ztratili dva hráče kvůli zranění," vyprávěl v rozhovoru pro csnphilly.com Craig Berube, sedmý nejtrestanější hráč v historii NHL.

Diskutovalo se především o hitu útočníka Pittsburghu Joea Vitaleho na Daniela Briera, který šarvátku rozpoutal.

"Ano, byl to čistý hit, ale bylo to zbytečné. Na poslední minutu poslali své ostré hráče na led, Engelland shodil rukavice s naším Simmondsem, kterého v předešlém utkání museli šít v obličeji a to se nedělá," vykládal majitel 3149 trestných minut.

"Ale to se zkrátka stává a my se s tím musíme srovnat."

Berube také neskrývá jasný názor na největší hvězdy soupeře.

"Crosby a Malkin jsou největší špinavci v dresu Penguins. Sekají, klidně udeří protihráče do obličeje když to nečeká..."

"Nemám problém s tím, jak náš Schenn krosčekoval Crosbyho. Mohli by to tak dělat i ostatní, protože Crosbymu toho prostě prochází v této lize až moc."

Všechny tyto výroky jsou tak báječnou pozvánkou na sobotní vzájemný zápas, který uzavře základní část letošního ročníku.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud