5. dubna 2012 • 09:17

VIDEO: Budaj v bráně Montrealu přímo namazal protihráči

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Debaty o tom, že hvězda Tampy Bay Vincent Lecavalier bude vyměněn do svého rodného Montrealu, se v zámořském tisku objevují snad každý rok. Slovenský gólman ve službách Canadiens ve středu Lecavalierovi přihrál, jako kdyby už byli spoluhráči.



V zápase mezi Montrealem a Tampou už o mnoho nešlo. Domácí Canadiens zažívají jednu z nejhorších sezon v historii klubu a i hosté z Floridy zakončí sezonu bez možnosti bojovat o Stanley Cup.

V bráně Montrealu se kvůli zranění týmové jedničky Careyho Price objevil Slovák Peter Budaj. Devětadvacetiletý gólman si nejdříve hned ve druhé minutě připsal nahrávku u gólu Jemelina.

Po pěti minutách předvedl originálnější pas, vyjel si z brány a namazal přímo na hůl právě Lecavalierovi. Pro kanadského útočníka poté nebyl nejmenší problém trefit svůj dvaadvacátý gól v sezoně.

Situaci ale po vyhraném zápase zlehčoval na tiskové konferenci i domáci trenér Randy Cunneyworth. "To je vážně všechno? Nikdo se nechete bavit o dvou Budajových přihrávkách?" smál se kouč.

Zajímavost na konec, dvojku v dnešním zápase dělal Budajovi Robert Mayer, havířovský rodák, jenž od 4 let žije ve Švýcarsku.

Montreal - Tampa Bay 5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Branky: 3. Jemelin (Desharnais, Budaj), 22. Cole (Desharnais, Pacioretty), 35. Cole (Plekanec, Markov) 46. Pacioretty (Gorges, Plekanec), 55. Pacioretty (Subban) - 8. Lecavalier, 44. Gervais (Wallace, Hedman). Vyloučení: 4:5. Využití: 1:0. Střely na branku: 25:16. Diváci: 21.273.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud