8. června 2012 • 03:05

Oholili se a rozhodli. Ďáblové sundali vousy a prodloužili finále

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když to takhle nejde, zkusíme to jinak. Adam Henrique a David Clarkson z New Jersey se rozhodli v průběhu finále zbavit svého dvouměsíčního strniště na tváři a před čtvrtým zápase se oholili. Výsledek? Clarkson přihrál na vítězný gól Henriquovi.



Zatímco silák Clarkson sundal kompletní porost a vypadá jako z reklamy na žiletky, nováček Henrique si nechal pistolnický knírek.

David Clarkson se oholil úplně.Foto koláž iSport.cz


I když změnu vzhledu zohlednil pouze podle špatného vývoje série. "Řekl jsem Ryanu Carterovi, že když se série pro nás nebude vyvíjet dobře, připojím se k němu a nechám si knírek," řekl střelec tří vítězných gólů v play off o slibu, který dal parťákovi z šatny.
Henrique udělal z bradky knír.Foto koláž iSport.cz


Zarostlý Clarkson se znamení dlouhých bojů v play off zbavil kompletně. "Ty vousy už byly celkem otravný. Prohrávali jsme o tři zápasy, tak jsem zkrátka chtěl udělat změnu," vysvětlil útočník, který seděl na trestné lavici při jediném gólu Kings.

VIDEO: Rozhodující gól čtvrtého finále.


K menší úpravě se odhodlal ale také obránce Marek Židlický. Z bradky udělal střih a-lá frontman kapely Metallica James Hetfield.

Kouzlo zdá se zafungovalo, uvidíme, jestli vydrží Devils i do pátého finálového utkání. To se hraje v noci ze soboty na neděli opět ve 2:00 SEČ.
Židlického nejnovější vzhled.Foto Profimedia

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud