31. července 2012 • 13:45

Reklamu s Phelpsem už ne! Aneb hráči NHL komentují olympiádu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě přibližně měsíc zbývá do otevření zámořských hokejových kempů a plno bruslařů zabíjí čas sledováním olympijských her v Londýně. A kde jinde se borci z NHL podělí své dojmy s fanoušky než na sociální síti Twitter.



Pozornost vzbudilo například vodní pólo. To zaznamenali útočník Edmontonu Ryan Jones nebo nová posila Tampy Bay Matt Carle.

"Vodní pólo je pro mě rozhodně nejtěžší sport... Ale to je možná tím, že jsem katastrofální plavec," přiznal se Carle, naposledy bek Philadelphie.

Forvard Oilers Jones se zase podivoval nad fyzičkou těchto vodních atletů.

"Oni jsou šílení! Jakože se nohama nedotýkají země? Šlapou vodu a ještě se řežou do obličeje, neuvěřitelný", napsal šokovaný osmadvacetiletý Kanaďan.

Do sledování olympioniků svých zemí se ale zapojili také Evropané.

Polský útočník Washingtonu Wojtek Wolski fandil volejbalistkám, Švýcar Nino Niederreiter zase sledoval souboj Rogera Federera.

Drsňáka Chicaga Jamala Mayerse zaujaly gymnastky. "Tyhle ženy vážně respektuju, neuvěřitelné, co dokážou."

I přes obdiv veškerým sportovcům se ale objevují i úsměvné zprávy. "Vážně jsem fanda, ale jestli uvidím ještě jednu reklamu na bagety a sendviče s Michaelem Phelpsem, hodím na televizi svojí bagetu s masovýma kuličkama," napsal naposledy útočník San Jose Dominic Moore.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud