22. října 2012 • 09:34

Tvrďáka Eagera z Edmontonu zatkli, zaútočil nožem v baru

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemá do čeho píchnout, výluka v NHL pokračuje, a tak vyvádí voloviny. Hokejový útočník Edmontonu Ben Eager uvízl v šeredné polízanici. V sobotu nad ránem jej v Torontu zatkla policie kvůli incidentu v baru The Quail Pub. Nebyl to útok hokejkou a pukem, nýbrž nožem. Společně se svým bratrem Eager napadl vrátného v podniku, způsobili mu řezné rány v obličeji, hlídač u vstupu do podniku musel být převezen do špitálu.



Eagera si odvezli policajti na služebnu a sdělili mu obvinění z ublížení na zdraví. Vedení Oilers nechtělo případ dlouze komentovat, už vzhledem k probíhající odstávce v NHL.

„Byli jsme o incidentu informováni, ale nebudeme se k tomu vyjadřovat. Nekomentujeme počínání hráčů během výluky,“ uvedl mluvčí klubu pro Edmonton Journal.

Osmadvacetiletý kanadský rabiát hraje elitní ligu od roku 2005, začal ve Philadelphii, pokračoval v Chicagu (kde slavil vítězství ve Stanley Cupu), Atlantě, San Jose a od loňska je hráčem Edmontonu, s nímž podepsal tříletý kontrakt na 3,3 milionu dolarů. Dosud v NHL odehrál 386 zápasů, nasbíral 82 bodů a 848 trestných minut.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud