1. února 2013 • 09:27

VIDEO: První góly pro tátu! Hudler se dvakrát trefil, ale prohrál

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výsledek nezněl pro Calgary úplně vábně, přesto se fanoušci Flames mohou trochu usmívat. Dvojice Červenka - Hudler začíná ukazovat svoje hokejová kouzla, navíc se zdá, že mezi české útočníky dobře zapadl i Kanaďan Matt Stajan. Calgary sice doma padlo s Coloradem 3:6, trio si ale připsalo celkem šest bodů. Jiří Hudler, kterému těsně před startem sezony zemřel táta, dal své první dva góly v dresu Plamenů.



Nejlepším hráčem zápasu se i přes prohru stal Jiří Hudler, který vstřelil dvě branky a na jednu přihrál. Premiérový bod v NHL zaznamenal Roman Červenka, který si připsal asistenci u druhé trefy svého krajana.

VIDEO: Červenkův první bod v NHL.

Po brankách Hudlera vedli Flames 1:0 a 2:1. V prvním případě český útočník zachytil na útočné modré chybnou rozehrávku soupeře, puk přihrál Mattu Stajanovi, jehož střelu pak dopravil do sítě.

VIDEO: Hudlerova první trefa v dresu Flames.

A druhý zásah přidal po krásné kombinaci celého útoku Červenka-Stajan-Hudler do prázdné branky. Hudler v závěru prostřední části prokázal, že umí nejen střílet góly, ale i tvořit hru.

Po jeho ideální přihrávce z první vyrovnal na 3:3 z mezikruží Alex Tanguay. Závěr zápasu ale patřil hostům, kteří v posledních třech minutách strhli třemi góly výhru na svou stranu.

VIDEO: Takhle přihrál Hudler na gól Tanguayovi.

"Měl jsem ze své hry dobrý pocit a jsem rád, že jsem bodoval. Ale nic to neznamená, když jsme prohráli 3:6 a nemáme body, které jsme potřebovali," řekl Hudler.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud