3. dubna 2013 • 21:00

Přestupy v NHL skončily! Erat opouští Nashville, Gáborík jde do Columbusu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zkrácená sezona NHL bude dávat do posledních dní šanci většině týmů, aby postoupili do bojů o Stanley Cup. Uzávěrka přestupů, která je stanovena na 3. dubna, by tak neměla přinést příliš změn. Ale to manažery zámořských týmu nezajímá a vzduchem létají velká jména jako Marián Gáborík, Miikka Kiprusoff, Ryane Clowe nebo Ryan Miller. Sledujte tento článek a prohlížejte si aktuální změny dresů.



3.4. - 21:00
Martin Erat (Nashville - Washington)
Michael Latta (Nashville - Washington)
-
Filip Forsberg (Washington - Nashville)
Nejlépe placený český hráč v NHL útočník Martin Erat poprvé v zámořské lize mění působiště a jde z Nashvillu do Washingtonu za Filipa Forsberga.


3.4. - 21:00
Wade Redden (St.Louis - Boston)
-
volba v 7. kole draftu 2014
Poslední roky kvůli vysoké smlouvě strávil jen v AHL, letos si Reddena vytáhlo St. Louis a teď míří za Jágrem do Bostonu. V dresu Blues odehrál 23 zápasů a získal 5 bodů, z toho byly dvě branky.


 

3.4 - 21:00
Matthew Lombardi (Phoenix - Anaheim)
-
Brandon McMillan (Anaheim - Phoenix)
Čtvrtý dres během tří sezon si vyzkouší Lombardi. Kanadský útočník odchází ke konkurenci do Anaheimu, kde se pokusí rozšířit svou letošní bilanci čtyř branek a osmi bodů.


3.4 - 21:00
Steve Sullivan (Phoenix - New Jersey)
-
volba v 7. kole draftu 2013
Zkušeného forvarda pro bitvy o Stanley Cup přidalo New Jersey. Osmatřicetiletý útočník letos zaznamenal slušných 12 bodů, do dresu Devils se vrátí po sedmnácti letech.


3.4 - 21:00
Ryan O´Byrne (Colorado - Toronto)
-
volba ve 4. kole draftu 2014
Na poslední chvíli stihl ještě změnu také osmadvacetiletý silový obránce Ryan O´Byrne. Z posledního týmu Západní konference zamířil autor čtyř letošních bodů do Toronta, kde má šanci zahrát si play off.


3.4. - 21:00
Raffi Torres (Phoenix - San Jose)
-
volba ve 3. kole draftu 2013
Ten muž, který zranil v loňském play off Mariána Hossu bude teď tvrdit muziku v dresu San Jose Sharks. Torres budí svým stylem u soupeřů strach a také má z play off plno zkušeností.


3.4. - 20:57
Blake Comeau (Calgary - Columbus)
-
volba v 5. kole draftu
Ještě jednu posilu získal Columbus, z Calgary přivedl sedmadvacetiletého útočníka Blakea Comeaua, kterému se ale zatím celou kariéru nedaří naplňovat naděje do něj vkládané. Letos za Flames 33 zápasů a připsal si pouze 7 bodů.


3.4. - 20:45
Jason Pominville (Buffalo - Minnesota)
-
Matt Hackett (Minnesota - Buffalo)
Johan Larsson (Minnesota - Buffalo)
Sabres vyměnili svého kapitána do Minnesoty za balíček plný šikovnost. Matt Hackett je skvělý mladý brankář, který nakoukl do NHL i letos, Larsson patří k nejtalentovanějším Švédům současnosti.


3.4. - 20:40
Marián Gáborík (Rangers - Columbus)
Steven Delisle (Rangers - Columbus)
Blake Parlett (Rangers - Columbus)
-
Derick Brassard (Columbus - Rangers)
Derek Dorsett (Columbus - Rangers)
John Moore (Columbus - Rangers)
volba v 6. kole draftu
Tak tohle je přestupová bomba posledního dne. Slovenský střelec, který se v letošní sezoně v New Yorku trápí zamířil do Columbusu. Obratem míří trojice slušných hokejistů.


3.4. - 20:30
Steve Mason (Columbus - Philadelphia)
-
Michael Leighton (Philadelphia - Columbus)
volba ve 3. kole draftu 2015
Mladý Steve Mason zažil v sezoně 08/09 skvělý nováčkovský ročník, však za něj také obdržel cenu pro nováčka roku. Od té doby ale jeho výkony mají sestupnou tendenci a letos ho z brankoviště vytlačil Sergej Bobrovskij.


3.4. - 20:13
Ben Bishop (Ottawa - Tampa Bay)
-
Cory Conacher (Tampa Bay - Ottawa)
volba ve 4. kole draftu
Talentovaný gólman, pro kterého ale nebylo v Ottawě místo. Bishop se teď pokusí prosadit na místo jedničky v dresu Tampy Bay, která naopak na pozici v brankovišti nutně potřebuje posílit. Opačným směrem míří nováček Cory Conacher, který ve 35 zápasech zaznamenal skvělých 24 bodů.


3.4. - 19:28
Jussi Jokinen (Carolina - Pittsburgh)
-
volba v draftu
Penguins dál posilují ofenzivu, z Caroliny získali penaltového specialistu Jussiho Jokinena. Finovi se ale letos nedaří, ve 33 zápasech získal pouze 6 gólů a 11 bodů.


3.4. - 19:06
Mike Santorelli (Florida - Winnipeg)
Posilu z listiny nechráněných hráčů získali Jets. Bývalý dvacetigólový střelec by měl podpořit ofenzivu kanadského týmu, ale letos zatím vstřelil pouze dvě branky.


3.4. - 19:03
Scott Hannan (Nashville - San Jose)
-
volba v 6. nebo 7. kole draftu 2013
Na místo kde to dobře zná, se vrátil kanadský obránce. Čtyřiatřicetiletý bek, který má za sebou více než 900 utkání v NHL, odehrál v dresu Sharks osm sezon a do Kalifornie se vrací po šesti letech.


3.4. - 18:53
Jerred Smithson (Florida - Edmonton)
-
volba ve 4. kole draftu 2013
Z horka do zimy. Oilers získali z Floridy třiačtyřicetiletého specialistu na vhazování, který by měl pomoci mladý tým dostat blíže směrem k vyřazovací části.


3.4. - 18:25
Adam Hall (Tampa Bay - Philadelphia)
Rušné období pro Halla pokračuje. Poté, co se přesunul z Caroliny do Tampy Bay si ho z listiny nechráněných hráčů stáhli Flyers.


3.4. - 08:23
Ryane Clowe (San Jose - Rangers)
-
volba ve 2. kole draftu 2013
volba ve 3. kole draftu 2013
volba ve 2. kole draftu 2014
Další spekulace se potvrdila, silový útočník Ryane Clowe odchází po nevydařené sezoně ze San Jose a bude hájit barvy bohatých Rangers. Tam bude vyhlížet i první trefu sezony, letos má zatím pouze 11 nahrávek.


3.4. - 08:19
Dawis Drewiske (Los Angeles - Montreal)
-
volba v 5. kole draftu 2013
Osmadvacetiletý obránce se zkušenostmi z více než 120 zápasů NHL putuje z týmu posledního vítěze Stanley Cupu do mužstvat, které na Pohár aspiruje teď. Drewiske už má za sebou částečně odehraných 5 sezon.


3.4. - 08:08
Tomáš Vincour (Dallas - Colorado)
-
Cameron Gaunce (Colorado - Dallas)
Dalším kdo opouští kabinu Stars je Tomáš Vincour. Letošní autor dvou gólů a jedné nahrávky míří do Colorada výměnou za obránce Camerona Gaunceho, který v letošním ročníku AHL posbíral 11 bodů v 61 zápasech.


2.4. - 19:16
Mark Letestu (Columbus - prodloužení smlouvy o 2 roky)
Blue Jackets si na další dva roky pojistili služby svého druhého nejproduktivnějšího útočníka letošní sezony. Osmadvacetiletý Letestu přišel do Columbusu v loňské sezoně z Bostonu a zatím má na kontě dvacet bodů ve čtyřiatřiceti zápasech.


2.4. - 19:03
Derek Roy (Dallas - Vancouver)
-
Kevin Connauton (Vancouver - Dallas)
volba ve 2. kole draftu
Stars začali po nepovedených výsledcích z posledních utkání výprodej, odešel i
šikula Derek Roy. Devětadvacetiletý Kanaďan si ve třiceti utkáních připsal 22 bodů.


2.4. - 18:43
Marc-Andre Bergeron (Tampa Bay - Carolina)
-
Adam Hall (Carolina - Tampa Bay)
volba v 7. kole draftu 2013
Ofenzivní bek Marc-Andre Bergeron letos strávil více času na tribuně než na ledě a během dvanácti utkání si připsal pět bodů. Adam Hall do Caroliny přišel teprve před pár týdny právě z Tampy a teď se tedy vrací zpátky.


2.4. - 07:33
B.J. Crombeen (Tampa Bay - prodloužení smlouvy o 2 roky)
Spokojenost panuje na Floridě s rváčem Crombeenem, který přišel před sezonou ze St.Louis. A tak se pro sedmadvacetiletého Kanaďana, který vede tabulku bitek této sezony (12) hned připravil nový kontrakt.


2.4. - 07:17
Jay Bouwmeester (Calgary - St.Louis)
-
Mark Cundari (St.Louis - Calgary)
Reto Berra (St.Louis - Calgary)
volba v 1. kole draftu 2013
Klubový výprodej dál pokračuje u Flames. Po odchodu Jaromeho Iginly tým opouští i zkušený obránce a trojka draftu z roku 2002 Jay Bouwmeester. Devětadvacetiletý kanadský hokejista doufá, že si po 750 utkáních v základní části konečně vyzkouší hokej v play off.


2.4. - 07:15
Robyn Regehr (Buffalo - Los Angeles)
-
volba v 2. kole draftu 2014
volba v 2. kole draftu 2015
Obrana posledních vítězů Stanley Cupu postrádá kvůli zranění zkušené obránce Willieho Mitchella a Matta Greenea, a tak se vedení Kings rozhodlo jednat. Z Buffala přivedlo Robyna Regehra, brazilského rodáka, který pamatuje finále z roku 2004.


1.4. - 22:58
Harry Zolnierczyk (Philadelphia - Anaheim)
-
Jay Rosehill (Anaheim - Philadelphia)
Na výměně dvou hráču, kteří se celou kariéru zatím pohybují na hranici prvního týmu, se dohodli zástupci Philadelphie a Anaheimu. Zolnierczyk letos odehrál sedm utkání a připsal si 36 trestných minut, rváč Rosehill zatím ještě nenastoupil vůbec.


1.4 - 22:32
Michal Handzuš (San Jose - Chicago)
-
volba ve 4. kole draftu 2013
Šestatřicetiletý slovenský veterán Michal Handzuš neměl v letošní sezoně stabilní místo v sestavě Sharks a jeho výměna se očekávala. Staronovým útočištěm autora dvou letošních bodů se stalo Chicago.


31.3. - 11:59
Jordan Leopold (Buffalo - St.Louis)
-
volba v 2. a 5. kole draftu 2013
Americký reprezentant a pamětník finále Stanley Cupu z roku 2004 míří do svého šestého klubu v NHL. V letošní sezoně zatím odehrál 24 utkání a připsal si 8 bodů. V Buffalu strávil Leopold tři sezony.


30.3. - 18:48
Kent Huskins (Detroit - Philadelphia)
-
volba v draftu v 2014
Flyers získali z Detroitu zkušeného obránce a vítěze Stanley Cupu z roku 2007 Kenta Huskinse. Třiatřicetiletý bek letos za Red Wings odehrál pouze jedenáct utkání a vůbec nebodoval.


29.3. - 10:00
Ľubomír Višňovský (Islanders - prodloužení smlouvy o 2 roky)
Z téhle výměny nebyl nadšený a dlouho trucoval. Višňovský byl během výluky spokojený ve Slovanu Bratislava a do New Yorku se vůbec nehnal, oháněl se porušenou klauzulí o nemožnosti výměny. K týmu se přesto připojil a skvěle se mu daří.


28.3. - 07:39
Jarome Iginla (Calgary - Pittsburgh)
-
Kenneth Agostino (Pittsburgh - Calgary)
Ben Hanowski (Pittsburgh - Calgary)
volba v 1. kole draftu 2013
Největší jméno, které bylo před letošním trade-deadline k dispozici změnilo dres. Calgarská ikona Jarome Iginla míří k Penguins a už tak nabitý tým ještě více posouvá mezi favority na Stanley Cup.

27.3. - 19:35
Kaspars Daugavinš (Ottawa - Boston)
Předloňský vítěz Stanleyova poháru si stáhl šikovného čtyřiadvacetiletého rodáka z Rigy z listiny nechráněných hráčů a autora šesti gólů v NHL, který je v kabině velmi popuálrní, pravděpodobně zařadí do čtvrtého útoku.


26.3. - 07:15
Alexandr Sjomin (Carolina - prodloužení smlouvy o 5 let)
Ruský útočník se v organizaci Hurricanes osvědčil a díky stabilním výkonům si devětadvacetiletý útočník vysloužil nový pětiletý kontrakt. Během něj si přijde ročně na 7 milionů dolarů.


25.3. - 19:18
Douglas Murray (San Jose - Pittsburgh)
-
volba ve 2. kole draftu 2013 + podmíněná volba v draftu 2014
Švédský silák poprvé v kariéře mění v NHL dres, z Kalifornie míří za Tomášem Vokounem do Pittsburghu. "V současné době jsou Pens nejlepším týmem soutěže, doufám, že to v play off dotáhneme co nejdál," řekl obránce na adresu svého nového zaměstnavatele.


25.3. - 06:32
Brenden Morrow (Dallas - Pittsburgh)
-
Joe Morrow (Pittsburgh - Dallas)
Zkušenou posilu získal Pittsburgh z Dallasu, minimálně do konce letošní sezony bude hájit barvy lídra Východní konference veterán Brenden Morrow. Kanadský útočník pamatuje finále Stanley Cupu z roku 1999. Opačným směrem putuje talentovaný bek Joe Morrow, stejná jména jsou jen shodou náhod.


24.3. - 22:39
Radek Dvořák (Davos - Anaheim)
Šestatřicetiletý útočník se po krátkém působení ve Švýcarsku vrací do NHL a rovnou do jednoho z nejlepších týmů letošní soutěže. Anaheim nabídl trojnásobnému mistru světa roční kontrakt.


23.3. 19:12
Jeff Halpern (Rangers - Montreal)
Z listiny volných hráčů si hokejisté Canadiens stáhli šestatřicetiletého amerického útočníka Jeffa Halperna, který byl v newyorském týmu nadbytečný. V dresu Rangers odehrál 30 utkání a připsal si jeden bod.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud