9. července 2013 • 08:12

Hejduka už v Coloradu nechtějí, je připraven změnit dres

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

V dresu Avalanche odehrál 1020 utkání, slavil Stanley Cup, vyhrál trofej pro nejlepšího střelce NHL, ale přesto to vypadá, že svou další branku v zámoří vstřelí v jiném dresu. Pokud tedy bude v kariéře pokračovat. Colorado už podle deníku Denver Post o Čecha nestojí, ten ale končit nechce. "Když přijde dobrá nabídka, nebudeme váhat," řekl Hejdukův agent Jiří Crha.



Je posledním držákem generace, která v dresu Colorada plenila stadiony soupeře a skutečně se valila ligou jako lavina. Peter Forsberg, Joe Sakic, Patrick Roy, Rob Blake, co jméno to pojem. Roky bývalo díky těmto velikánům v Denveru na hokeji vyprodáno, ale český útočník zůstal jako jeden z mála. A zdá se, že i jeho čas se chýlí ke konci.

Colorado staví nový tým a pro veterána a autora čtyř branek ve 29 utkáních poslední sezony už nejspíš nebude v sestavě místo. Deník The Denver Post informoval, že Hejduk by rád svou budoucnost dál spojil s týmem Avalanche, ten už prý ale o jeho služby nestojí.

"Milan chce hrát," řekl deníku agent Jiří Crha. "Pokud se najde nějaký tým, který by rád využil jeho útočných schopností, tak nebude váhat."

Hejduk si předchozí sezonu částečně protrpěl. Pod trenérem Joem Saccem občas dokonce vysedával na tribuně a když hrál, musel se smířit s omezeným časem často až v posledních dvou formacích.

"Vedení týmu si nemyslí, že má na to, aby tady hrál v prvních dvou útocích," řekl Crha, který by z případného stěhovaní nedělal tak velkou vědu. "Daniel Alfredsson se nedávno stěhoval po sedmnácti letech, to je zkrátka hokejový život."

Ale bude ještě o zlatého medailistu z Nagana v NHL vůbec zájem? "Konkrétní nabídka už nám přišla, ale Milan chce hrát v týmu důstojnou roli, nechce někde hrát za minimální plat. Tak uvidíme," vysvětlil Crha.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud