22. července 2013 • 17:29

HOTOVO. Jágr se dohodl na smlouvě s Devils, píší v zámoří

Autor: iSport.cz, zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Potvrzeno. Jaromír Jágr se dohodl s New Jersey Devils na roční smlouvě. Informaci, že právě tento klub je nejpravděpodobnější variantou a od podpisu dělí útočníka hodiny, jako první v minulých dnech přinesl server iSport.cz. A teď ji zmínil i respektovaný server TSN. Oficiálně by klub dohodu s českou legendou oznámit v úterý.



Byl to právě server iSport.cz, který už před několika dny informoval, že 41letý útočník se s Devils dohodl na smlouvě a je jen otázkou času, kdy se to oznámí.

To se stále oficiálně nestalo. Ale informaci na svém Twitteru dnes zveřejnil uznávaný reportér Pierre LeBrun z TSN, proto se zpráva ihned bleskově rozletěla do světa.

Jágr se s Lou Lamoriellem, generálním manažerem, na kontraktu dohodl už na konci minulého týdne. Podrobnosti si vyjasnili ve čtvrtek, kdy si 41letý útočník prohlédl Prudential Center, domovskou halu Devils.

Přesto dlouho trvalo, než se informace rozletěla do světa. Podle zdrojů Sportu totiž ještě na poslední chvíli byla ve hře varianta návratu do Philadelphie.

To už je teď pasé, z Jágra je hráč Devils. Smlouva ještě nebyla podepsaná (alespoň to klub ani Jágr nepotvrdili), ale zdá se, že je hotovo. Hvězdný útočník se tak může těšit na tři české parťáky – Patrika Eliáše, Marka Židlického a Rostislava Olesze.

Útočník je zatím ještě v zámoří, ale pomalu se chystá na návrat domů. V Česku by se měl do konce týdne objevit na hokejové škole, kterou pořádají jeho Rytíři.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud