5. září 2013 • 10:35

Dacjukovi vykradli byt. Vraťte věci a omluvte se, žádá hvězda

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrátil se z ciziny domů do Jekatěrinburku a tam ho čekalo pořádné nadělení. Pavlu Dacjukovi, hvězdě Detroitu a vyhlášenému cizelérovi NHL, vykradli byt. Lupiči si přišli na zajímavé kousky v hodnotě zhruba 900 tisíc korun, veškeré hokejové cennosti se prý ale v Dacjukově obydlí naštěstí nenacházely.



„Myslím, že zloději ani nevěděli, ke komu se vloupali. A věřím tomu, že jim jen přeskočilo v hlavě. Proto přijmeme jejich omluvu, pokud všechny ukradené věci v pořádku vrátí,“ prohlásil pro list Sovětskij sport Dacjukův kamarád Alexej.

Amatéři? Nezdá se. V minulých dnech to byl v Jekatěrinburku solidní zátah koordinované party zlodějů, spíš to vypadá na organizovanou loupež. Slavný hokejový útočník nebyl sám, ke komu dorazila nezvaná návštěva.

„Co vím, nekradlo se pouze v Pavlově bytě. Podle všeho si zloději vytipovali byty, ve kterých se po večerech nějakou dobu nesvítilo, a vydali se do akce,“ popisuje Alexej. „Takže nakonec se podívali i do několika sousedních bytů.“

O co všechno Dacjuk přišel, nechtěl jeho známý říct, ale co je podstatné, hokejové trofeje zůstávají dál nerušeně vystavené v Detroitu.

„Z osobních věcí se nic neztratilo. Medaile a poháry Pavel ochraňuje v Americe, protože jsou pro něj velmi cenné. Pravdou ale je, že celý byt byl převrácený vzhůru nohama,“ potvrdil Alexej.

Teď se tedy bude čekat, zda se neznámí lapkové Dacjukovi přihlásí. Na co si vsadíte?

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud