11. listopadu 2013 • 23:04

Stamkos narazil do tyče a zlomil si nohu, možná přijde o Soči

Autor: ČTK, mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Lídr kanadského bodování NHL a hvězda Tampy Bay Steven Stamkos si v zápase na ledě Bostonu zlomil holenní kost. Pro jeho tým byl odpolední zápas dvojnásob smolný, kromě ztráty svého klíčového hráče musela Tampa skousnout porážku 0:3.



Stamkos musel zápas opustit sedm minut před koncem druhé třetiny za bezbrankového stavu, po kontaktu s bostonským bekem Dougiem Hamiltonem před brankou Lightning v rychlosti narazil pravou nohou přímo do tyče.

Tahoun Tampy se pokoušel vstát, bolestivé zranění mu to však nedovolilo a z ledu ho tak museli odvézt na nosítkách. Okamžitě byl převezen do nemocnice, kde se potvrdily obavy týmových lékařů: Stamkos má zlomenou holenní kost a Kanadě zřejmě přijde o olympiádu v Soči.

Boston, předloňský vítěz Stanley Cupu, rozhodl zápas dvěma góly v rozmezí 20 sekund v 38. minutě. Skóre otevřel Patrice Bergeron a vzápětí švédského gólmana Anderse Lindbäcka překonal podruhé Daniel Paille. V té době už týmu Lightning pět minut chyběl Stamkos.

Bostonské vítězství zpečetil 59 sekund před koncem do prázdné branky Jarome Iginla, asistenci si připsal David Krejčí. Domácí celek se v tabulce přiblížil Tampě na jediný bod.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud