13. prosince 2013 • 09:21

Hertl zařídil výhru! Trefou ukončil bídnou sérii San Jose

Autor: mim, ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Žraloci už opět koušou! Čtyři zápasy NHL v řadě nedokázal tým ze San Jose zvítězit, ale ve čtvrtečním zápase proti Minnesotě Wild pátou prohru nepřipustil. Soupeře porazil 3:1 a o vítězný gól se postaral český střelec Tomáš Hertl.



Sharks se proti Minnesotě trefili třikrát během přesilové hry, Joe Pavelski skóroval v úvodu první i druhé třetiny a mezi jeho brankami se v čase 14:43 prosadil i nejlepší český střelec soutěže Hertl.

VIDEO | Hertlův gól proti Minnesotě Wild

"Hodně se teď přesilovkám věnujeme a lepší se to. Nejsou ještě ideální, ale více střílíme a něco skončilo v brance,“ řekl v pozápasovém rozhovoru Pavelski, jenž byl vyhlášen první hvězdou zápasu.

Hertl si svou patnáctou branku sezony připsal čtyři sekundy před koncem přesilovky po střele z mezikruží, ve třetí třetině za Minnesotu korigoval na konečných 1:3 Jonas Brodin a gól českého útočníka tak byl pro Sharks trefou vítěznou.

San Jose i díky Hertlově zásahu prolomilo sérii čtyř proher a oplatilo soupeři stejným výsledkem porážku z neděle. V sobotu je čeká zápas na ledě Nashville Predators.

Bodování nováčků NHL zápasy body
1. Tomáš Hertl (San Jose) 32 24 (15+9)
2. Torey Krug (Boston) 32 18 (8+10)
3. Nathan MacKinnon (Colorado) 30 18 (6+12)
4. Chris Kreider (NY Rangers) 26 17 (7+10)
5. Tyler Johnson (Tampa Bay) 31 17 (7+10)

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud