27. prosince 2013 • 13:00

NHL vyhlásila TOP 10 gólů sezony, Hertl až na druhém místě

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vkleče, s hokejkou mezi nohama nebo sólem přes celé hřiště. Server NHL.com vybíral nejhezčí góly stále probíhající sezony a mezi výběrem plným výstavních kousků nechyběla ani trefa Tomáše Hertla. Na první místo ale finta českého talentu nestačila. Podívejte se, kdo odchovanci Slavie ukradl pomyslné zlato.



10. Daniel Sedin (Vancouver Canucks)

Efektní spolupráce dvojčat Sedinových nepřestává překvapovat ani po letech. Gól patří Danielovi, vytvořil ho ale krásnou nahrávkou Henrik. Brankář Devan Dubnyk v bráně Edmontonu si na puk sáhl, ale chybělo pár centimetrů.

9. Jamie Benn (Dallas Stars)

Kapitán Stars předvedl individuální akci, jaké bývaly k vidění spíše v minulé dekádě. Sám si vybojoval puk, ve vlastním obranném pásmu nabral rychlost, protáhl se mezi čtyřmi hráči Detroitu a s trochu štěstí poslal puk do brány. Paráda!

8. Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins)

Stabilně sbírá body plnými hrstmi, ale nic moc světoborného na ledě nepředvádí. Takové hlasy občas zaznívají od expertů na adresu kapitána Pittsburghu. Gól v prodloužení proti NY Islanders tyto řeči nepotvrdil.

7. Nick Foligno (Columbus Blue Jackets)

Nebýt jistého nováčka jménem Tomáš Hertl nacházel by se tento gól v žebříčku podstatně výš. Chuťovka s hokejkou mezi nohama rozhodla o výhře 1:0 nad Tampou Bay.

6. Claude Giroux (Philadelphia Flyers)

Forma philadelpského kapitána stoupá vzhůru a důkazem je i pár týdnů stará trefa. Na kolenou zády k bráně rozhodl nečekaným bekhendem zápas s Columbusem.

5. Pavel Dacjuk (Detroit Red Wings)

To by nebyl žebříček nejhezčích gólů, aby v něm nechyběl kouzelník z Detroitu. Šikovné ruce ruského hokejového akrobata si zblízka prohlédli obránci Dallasu.

4. Patrick Kane (Chicago Blackhawks)

Moc snadnějších branek Patrick Kane asi v životě nedal. Stačilo jen nastavit hokejku a trefit naprosto prázdnou bránu. Před ní poslal přihrávku výstavní zadovkou spoluhráč Brandon Saad.

3. Kyle Turris (Ottawa Senators)

Další gól, který zařídila fantaskní přihrávka od spoluhráče. Gólu Kylea Turrise předcházela přihrávka Clarkea MacArthura, který v plné rychlosti s hokejou mezi nohama našel čepel hole svého kolegy v dresu Senators.

2. Tomáš Hertl (San Jose Sharks)

Zbytečné popisovat. Famózní čtyřgólové představení českého nováčka odnesli NY Rangers a brankář Martin Biron. Neuvěřitelné vystoupení zakončil už teď legendární gól.

1. Corey Perry (Anaheim Ducks)

Nejužitečnější hráč NHL roku 2011 vytáhl ze svého repertoáru taky pěknou specialitu. Proti New York Islanders v útočném pásmu po srážce se soupeřem padl na kolena, ale jel dál, puk si podržel a střelou zápěstím překonal zaskočeného gólmana Anderse Nilssona.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud