25. ledna 2014 • 17:02

Jágr natočil luxusní kabinu Yankees. Něco tak obrovského jsem neviděl

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český hokejista Jaromír Jágr pozval díky záběrům ze svého mobilu fanoušky přímo do kabiny slavného baseballového týmu New York Yankees. Právě na jejich stadionu totiž v neděli nastoupí v utkání pod širým nebem New Jersey Devils (v sestavě s Jágrem, Eliášem a Židlickým) proti "domácím" New York Rangers. Utkání začíná v 18:30 středoevropského času.



Jágr se rozhodl hokejovým fanouškům přiblížit, jaký luxus si Yankees ve své kabině užívají. Na české poměry vypadá spíše jako hala. Jágr zveřejnil video na svém facebookovém profilu >>

"Tady něco na ukázku, jak vypadá příprava na venkovní zápas, abyste viděli, jak si žijí baseballisti v Americe," doprovází Jágr svoje záběry. "Je to tak sto na třicet metrů. Prostě obrovská. Něco podobného jsem nikdy neviděl. Je to něco neskutečného."

Když popochází ukázat další zázemí, nezapomene ani na vtípek. "Tady má snad i každý uklízeč i svou kancelář," říká pobaveně.

 

O chvíli později Jágr přidal ještě druhé video. "Tady máme malou místnost pro maséry. Je větší než některé nemocnice v České republice. Zde jsou vířivky a bazény," pospisovala česká opora Devils.

 

Ale objektem zájmu nebyla jen kabina Yankees, podívejte se, jak si Jaromír Jágr dokumentuje před utkáním pod širým nebem ledovou plochu. V pantoflích a bez ponožek. Tak snad se nenachladí...

 

Takhle naopak Jágra zdokumentoval Tom Gulitti:

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud