Zdeněk Janda
15. května 2014 • 11:20

Plekanec byl domluvený, ale postoupil. Krejčímu se ozvu, říká Růžička

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MINSKU | O útočníka Davida Krejčího, jemuž s Bostonem v noci po porážce v sedmém zápase s Montrealem skončila sezona, má zájem kouč Vladimír Růžička. „Ozvu se mu, uvidíme,“ řekl trenér po dnešním tréninku. Sám si ale až takové naděje nedává. „Před pár dny jsem mu poslal zprávu, ale zatím se neozval,“ řekl kouč. Nadějněji vypadala situace s Tomášem Plekancem. Jenže jeho Canadiens slaví, proto to padlo...



„S Plekym to bylo domluvené, i Jarda s ním byl hodně v kontaktu,“ připomněl kladenského parťáka Jaromíra Jágra .

Teď se pokusí zlanařit centra Davida Krejčího . „Zatím jsem s ním nemluvil, protože se přiznám, že jsem myslel, že Boston postoupí, už v sérii vedl 3:2,“ uvedl Růžička . Krejčího by se v tom případě snažil do Minsku přilákat co nejdříve.

„Potřeboval bych ho tady do soboty. Nechtěl bych, aby dorazil až v pondělí, nebo v úterý,“ připustil kouč, že v tom případě už by to ani nemělo cenu... Už teď ví, že na sobotní zápas s Dány dopíše na soupisku jednoho útočníka. Zatím neprozradil, kdo to bude.

Pokud dopíše útočníka, na soupisce by pořád zbývalo jedno místo. Trenéři ještě váhají, jestli by jako poslední článek dopsali dalšího útočníka, nebo obránce.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud