4. července 2014 • 18:45

Pokání hvězdného Girouxe: Scestný humor, omlouvám se všem

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatímco jiní hráči trnou obavami o svou budoucnost, Claude Giroux, který nedávno podepsal s Philadelphií luxusní osmiletý kontrakt na 8 milionů dolarů ročně, si vychutnává přítomnost. Plnými doušky. Noc z 1. na 2. července strávil na policejní stanici a teď si za svůj exces, kdy opakovaně chytal za zadnici policistu, sype popel na hlavu.



"Moc toho lituji a upřímně se omlouvám svým fanouškům, spoluhráčům a organizaci Philadelphie, byl to hodně scestný pokus o humor," stojí v oficiálním prohlášení kapitána Flyers, které uveřejnil server nhl.com.

Incident se stal ve známém ottawském podniku The Great Canadian Cabin, kde je Giroux častým hostem. Občas tam dokonce stráví večer i za barovým pultem jako obsluha.

"Má omluva patří také policii v Ottawě a především jednomu ze strážníků, mrzí mě to. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování už se k tomu ale nebudu dále vyjadřovat. Chci se soustředit jen na hokej a dovést svůj tým v příští sezoně ke Stanley Cupu, " prohlásil šestadvacetiletý útočník.

Deník Ottawa Sun den po incidentu napsal, že v něm sehrál roli alkohol, což potvrdili i někteří svědci, kteří viděli Girouxe nastupovat do policejního automobilu. Podle dostupných informací ale autorovi 86 bodů v sezoně nehrozí další trestní důsledky, což potvrdil i generální manažer Philadelphie Ron Hextall.

"S Claudem i vyšetřovateli jsme v kontaktu, další trest nehrozí. Případné sankce budeme řešit interně uvnitř klubu," uzavřel Hextall. Bývalý slavný brankář a horká hlava.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud