3. října 2014 • 10:20

Souhra v Jágrově formaci drhla. Byli jsme líní, čertil se Zajac

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na čtrnáctý pokus zlomili nájezdové prokletí, Islanders přetlačili 2:1, radostí ale hokejisté New Jersey po další přípravě nekřepčili. "Není moc věcí, se kterými bychom mohli být v tomto utkání spokojeni," kriticky hodnotil Mike Cammalleri souhru v elitní formaci, kde hrál spolu s Jaromírem Jágrem a Travisem Zajacem.



Letní posila z Calgary lamentovala především nad mizernou střeleckou bilancí. Útočníci Devils za celý zápas vyslali na branku střeženou slovenským brankářem Jaroslavem Halákem jen dvanáct pokusů. Čtyři z nich obstaral Damien Brunner, Zajac nevystřelil ani jednou, Jágr zapsal jeden pokus.

Dalších devět zákroků, v součtu 22, si Halák připsal po střelách obránců New Jersey. "Musíme být lepší. Být více silní na puku a strávit v útočné třetině více času. Dostávat obranu pod větší tlak," hledal recept v rozhovoru pro northjersey.com Cammalleri.

Ve stejném duchu hovořil i jeho parťák z lajny Zajac. "Byli jsme líní, tým působil unaveně, máme hodně náročný program," glosoval 29letý útočník.

"Dnešní zápas jsme si prostě neužili, ani jako tým, ani jako jednotlivci," přisadil si Cammalleri, který v přesilovce otevřel skóre a zaznamenal svůj první gól po přesunu z Calgary. "Nic to neznamená, snažíme se všichni co nejlépe připravit na sezonu a mým úkolem je střílet góly. Když jsem ale viděl letět puk do sítě, bylo to fajn pocit," uznal autor 26 branek Flames v loňské sezoně.

Devils výhrou 2:1 vrátili Islanders pět dní starou porážku a především ukončili mizérii v samostatných nájezdech, která v součtu s minulou sezonou čítala třináct proher.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud