10. října 2014 • 14:30

VIDEO: Gudasova POMSTA! Polil jsi mě vodou? Jdeš k zemi!

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla rána! Český bek Radko Gudas drsně sestřelil v nočním utkání NHL Tampy s Floridou (3:2 v prodl.) útočníka Scottieho Upshalla. Důvod? Zřejmě šlo o pomstu, za incident, který měl Gudas s Upshallem loni v říjnu. Upshall ale nebyl jediný, kdo odnesl Gudasovu zálibu v důrazu. Český obránce si nebral servítky ani s Tomášem Fleischmannem.



O co vlastně jde? V minulém ročníku NHL se ocitl český reprezentační obránce na zemi před floridskou střídačkou. Tehdy ho Upshall ze střídačky pokropil vodou, což Gudase rozzuřilo a vztekle sekl hokejkou jen těsně vedle hráčů Floridy.

VIDEO: Rok 2013, Upshall kropí Gudase vodou ze střídačky

Shodou okolností se Tampa ve svém prvním utkání v aktuálním ročníku střetla zrovna s Floridou a Gudas to Upshallovi spočítal se vším všudy. Ve druhé třetině si na útočníka Floridy počkal a nekompromisně ho poslal k zemi.

Kanadský útočník byl silně otřesený. Gudas se do protihráče opřel takovou silou, že mu vyrazil z ruky hokejku a shodil přilbu na led. To však nebylo od českého siláka vše.

VIDEO: Drsný zákrok Gudase na Upshalla

Ještě v první třetině si tvrdě vyšlápl na českého útočníka Tomáše Fleischmanna, kterého na modré čáře poslal k zemi, nikoliv však už tak šíleným způsobem jako Upshalla.

Trenér Floridy Gerard Gallant se ale rozčiloval marně. „Dostal ránu do hlavy, ale nikdo to neviděl, tak co s tím můžete udělat? Je to smutné, ale bohužel ten okamžik nikdo neviděl,“ postěžoval si kouč Panthers.

Svého počínání ale možná bude Radko Gudas litovat. V utkání potrestaný nebyl, ale v zámoří se už nyní řeší, zda bude drsný faul na kanadského útočníka řešit disciplinární komise. Jedno je však jisté. Stát se něco podobného v české nejvyšší soutěži, měl by Ryan Hollweg o konkurenci postaráno! 

VIDEO: Zákrok Gudase na českého útočníka Tomáše Fleischmanna

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud