23. února 2015 • 10:34

V Bostonu se bojí. Krejčího zranění je nejspíš vážnější, než se zdálo

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zranění útočníka Davida Krejčího, který nedohrál páteční duel NHL na ledě St. Louis, pravděpodobně bude horší, než se zdálo. První centr Bostonu, jenž už nenaskočil do nočního vyhraného utkání v Chicagu (6:2), by prý mohl chybět v podstatném množství zbytku základní části.



Pro Boston to jsou více než špatné zprávy. Předloňský finalista Stanley Cupu v neděli sice vypráskal silné Blackhawks, jinak ale letos zrovna nedominuje. Bruins drží poslední postupové místo na Východě, ale na devátou Floridu mají náskok pouhé tři body a Krejčího absence by pro postupové naděje mohla být smrtící. Český technik už jich letos vynechal kvůli zraněním hned 21...

Hokejový reportér Nick Kypreos na svém Twitteru přinesl nepříjemnou informaci. "Zdá se, že zranění kolene bude delšího charakteru. Uvidíme, jak dopadne další vyšetření, ale Krejčí by mohl přijít o velký kus zbytku základní části."

Osmadvacetiletý Krejčí se zranil během pátečního utkání na ledě St.Louis při ne úplně povedené srážce s útočníkem Alexem Steenem. Do šatny už odkulhal za pomoci kustodů.

VIDEO: Srážka Krejčího se Steenem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud