10. března 2015 • 07:52

Sluníčko, bazén a mladí spoluhráči. Jágr si chválí angažmá na Floridě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odchod Jaromíra Jágra z New Jersey byl očekáván, fanoušci už si ho představovali vedle Malkina v Pittsburghu, nebo třeba v Chicagu, kde by se mohl pokusit zaplnit mezeru po zraněném Patricku Kaneovi. Byl to trochu šok, když ze zámoří přišla zpráva o výměně na Floridu. Navíc nikdo nevěděl, jak se na ni bude tvářit sám mistr. Ale zdá se, že vše je v pořádku.



Florida byla roky týmem, který ne že by neměl budoucnost, ale spíš nikdy nedokázal naplno využít svého potenciálu. A starší hráči chodili na poloostrov končit své hokejové kariéry. Ale to není Jágrův případ.

Mládež Panthers totiž zraje a v klubu se pomalu staví zdravé a produktivní jádro, které už v této sezoně může zasáhnout do bojů o Stanley Cup. Samé plusy pro Jágra. "Začátek března - dělám práci, co miluji, sluníčko, bazén, skvělí a hodně mladí spoluhráči, no zatím Florida Panthers nemá chybu," napsal si na facebookovou stránku své Hokejové rodiny.

Teď už má hokejový velikán jen jediné přání. "Ještě tak udělat play-off," napsal. To ale není vůbec nereálné, jeho Panthers totiž v tuto chvíli drží poslední nepostupovou příčku ve Východní konferenci a pořádně prohání Boston, který hlídá před hladovou kočičí smečkou pouze čtyřbodový náskok.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud