8. února 2016 • 10:05

Trénink proti Jágrovi? Panthers poslali do brány účetního

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Florida Panthers patří v této sezoně k příjemným překvapením ligy. Tým sídlící ve městě Sunrise teď mimo jiné sedí na druhém místě Východní konference. Rázem to má váhu, když člověk obléká dres někdejšího ligového otloukánka. V klubu se ale snaží ukázat, že ne vždy k tomuto činu musí být tak daleko, což si zjistil Bobby Segin, účetní z oddělení pro distribuci vstupenek.



Jedním z klíčových mužů Floridy je letos gólman Roberto Luongo. Spolehlivý veterán se zařadil mezi ligový výkvět a Panthers ho nutně potřebují, aby dál váleli. Proto, když si Kanaďan řekne o volno, trenér Gerard Gallant mu s chutí vyhoví. Jenže koho pak do kasy na trénink proti Jágrovi a spol?

"Je to splněný sen, hokej zbožňuju," vyprávěl po tréninku chlapík, který kdysi stával v bráně během studií na univerzitě.

Jenže na škole proti vám většinou nestojí někdejší nováček roku Jonathan Huberdeau, dvojnásobný olympijský medailista Jussi Jokinen, vítěz Stanley Cupu Brian Campbell, nebo legendární Jaromír Jágr. Na toho se Segin samozřejmě těšil nejvíc.

"Jednou mě slušně nachytal, ale myslím, že jsem mu to taky párkrát solidně vrátil," usmíval se propocený Segin, který je zvyklý vyskytovat se v práci spíš v košili a kravatě.

Na tréninku se ale činil, nebylo znát, že střely chytá někdo, kdo se na led běžně dívá pouze z horních pater haly. Útočníci Vincent Trocheck a Quinton Howden hned po drilu přispěchali s pochvalou. "Nevěděl jsem, co čekat, nebo kde předtím hrál, ale vážně předváděl dobré zákroky," řekl první jmenovaný pro klubovou televizi.

Radost měl i výkonný ředitel Peter Luukko, který situace hned využil, aby si svůj tým zpropagoval. "Vidíte, dobrý důvod, proč jít pracovat pro nás. Nikdy nevíte, co se může stát," mrkal na žurnalisty.

VIDEO: Když jde účetní do brány

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud