3. června 2016 • 04:58

Stanley Cup? Přejeme ho Čechům, ale vyhraje Pittsburgh, shodly se hvězdy

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na 5. ročník Memoriálu Lukáše Přibyla dorazili do vršovického Ďolíčku také hokejisté, kterým už sezona v NHL skončila. Tam právě probíhá finále o Stanley Cup mezi Pittsburghem a San Jose. A jak vidí hvězdy NHL šance obou týmů na výhru? "Pittsburgh už si to pohlídá," shodují se.



Pittsburgh jde za dalším Stanley Cupem. Ve finále play off zámořské NHL vede 2:0 na zápasy proti San Jose. V barvách Sharks o historicky první mistrovský titul klubu bojují i dva čeští hokejisté - Tomáš Hertl a Roman Polák. Jak vidí jejich šance hokejové hvězdy? "Určitě to přeju klukům tady z Čech," nechal se slyšet útočník Calgary Michael Frolík , který už slavný pohár nad hlavu zvedl.

"San Jose, stoprocentně. Já nemám rád Pittsburgh, to je druhá věc a první je, že jsou v San Jose čeští kluci, Polák s Hertlíkem. Ať to přivezou domů," přeje si zase Jakub Voráček , tahoun Flyers.

Hertl má výbornou sezony, Stanley Cup ale vyhraje Pittsburgh, tipují české hvězdy NHL
Video se připravuje ...

Ostatní hráči však věří, že si Pittsburgh sérii utéct nenechá. "Já tipnu Pittsburgh, ale podle mě to bude na sedm zápasů," tipuje Ondřej Pavelec, brankář Winnipegu. To stejné si myslí i Jiří Tlustý , naposledy útočník New Jersey. "Já si myslím, že Pittsburgh si to už nenechá utéct. Je to těžký, oba mají dobrý tým, ale podle mě si to vybojuje Pittsburgh."

A jak sérii vidí legendární brankář a olympijský vítěz Dominik Hašek ? "Nevím proč, ale víc fandím Tučňákům. Asi protože jsem proti nim hrál spoustu zápasů, ale zase je pravda, že Sharks ještě nikdy pohár nevyhráli, tak uvidíme. Nejsem ten, co by to nějak abnormálně prožíval."

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud