3. června 2009 • 07:55

Krejčí podepsal milionový kontrakt

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník David Krejčí prodloužil smlouvu s klubem NHL Boston Bruins. Podmínky nebyly zveřejněny, ale podle kanadské televizní stanice TSN podepsal třiadvacetiletý centr tříletý kontrakt s celkovým výdělkem 11,25 milionu dolarů.



V příští sezoně by si měl vydělat 3,5 milionu, v dalších letech mu plat vzroste vždy o 250 tisíc. V létě se měl Krejčí stát chráněným volným hráčem.

HATTRICK DAVIDA KREJČÍHO PROTI TORONTU


Rodák ze Šternberka byl v této sezoně jedním z tahounů týmu, který v základní části vyhrál tabulku Východní konference. Odehrál 82 zápasů a nasbíral 73 bodů za 22 gólů a 51 asistencí.

Byl druhým nejproduktivnějším hráčem klubu a v hodnocení účasti na ledě při vstřelených a inkasovaných gólech byl dokonce nejlepším hokejistou v základní části NHL. Za 37 kladných bodů získal ocenění Plus-Minus Award.

ROZHOVOR PO UTKÁNÍ S WASHINGTONEM


V letošním play off odehrál 11 zápasů, vstřelil dva góly a na šest přihrál, než Bruins vypadli v 2. kole s Carolinou. Sezonu ale Krejčí dohrával s poraněnou kyčlí a čeká jej operace, kvůli které pravděpodobně zmešká i začátek příštího ročníku.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud