6. dubna 2009 • 13:38

Prusek má problémy s přitahovačem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gólmana Martina Pruska neopustily problémy s nataženým přitahovačem a stále hrozí, že kvůli nim bude muset odstoupit z přípravy hokejové reprezentace před mistrovstvím světa.



Třiatřicetiletý brankář Dinama Riga se dnes podrobí dalšímu vyšetření u specialisty Pavla Koláře.

Prusek se zranil při rozkleku na začátku třetí třetiny sobotního přípravného duelu proti Slovensku, který národní tým v Trenčíně prohrál 1:5.

"Zlepšilo se to, ale je to dáno pochopitelně tím, že to od soboty nezatěžuju. Stoprocentní to ale není. Dneska proto jdu ještě na další vyšetření k panu doktoru Kolářovi a čekám, jak to dopadne," řekl ČTK Prusek. I kdyby dopadla prohlídka u známého fyzioterapeuta dobře, Prusek zřejmě ještě několik dnů nebude stoprocentně v pořádku.

"Zatím se neodvažuju nic odhadovat. Co mám nějaké zkušenosti s podobnými zraněními, už to bylo i horší. Pořád proto věřím, že vyhraje ta lepší varianta a nebude to nic vážného. Rozhodující ale bude, co mi řeknou doktoři," uvedl Prusek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud