9. května 2009 • 09:28

Český rozhodčí si zapíská finále

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český čárový rozhodčí Petr Blümel se může těšit na další účast ve finále hokejového mistrovství světa. K duelu o zlato mezi obhájci titulu Ruskem a Kanadou byl nominován na čarách spolu s Američanem Peterem Feolou.



Jako hlavní budou rozhodovat finále Slovák Peter Ország a Fin Jyri Rönn.Blümel se na svém čtvrtém světovém šampionátu představí ve finále již potřetí.

V roce 2003 v Helsinkách, kde tehdy Českou republiku zastupoval i hlavní Vladimír Šindler, a o rok později v Praze u toho byla také Kanada, která v obou případech porazila v boji o titul Švédsko. Sudí z Pardubic letos pískal i v prvním finále Ligy mistrů mezi Magnitogorskem a Curychem.

Finále začne v PostFinance Areně v neděli ve 20:30, Rusové budou hrát v červených dresech a Kanaďané v bílých.Duel o bronz, který je na programu v neděli od 16:00, řídí Rus Rafael Kadyrov a Brent Reiber nominovaný za Švýcarsko.

Na čarách budou Ukrajinec Andrej Kiča a Fin Antti Orelma. Švédové jako domácí tým nastoupí ve žlutých dresech a Američané v modrých.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud