28. dubna 2011 • 17:20

Šampionát je tu! Vše co potřebujete vědět

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
VŠECHNA VIDEA ZDE

PÁTEČNÍ SPORT MAGAZÍN - Těšíte se na hokejové mistrovství světa? Pak nemůžete přijít o mimořádně rozsáhlý Sport Magazín věnovaný právě začínajícímu šampionátu. Na 88 stranách najdete mimo jiné rozhovor s Patrikem Eliášem, postřehy Luďka Bukače a Davida Pospíšila ke každému českému hráči, naprosto výjimečný statistický servis. Magazín, mapující všechno podstatné, vychází v pátek.



V NHL ho považují za jednoho nejlepších hráčů planety, ve své kariéře vyhrál už dvakrát Stanley Cup. Ale mistrovství světa je pro českého útočníka Patrika Eliáše tak nějak zakleté. Přestože generačně náleží ke zlaté dynastii, z šampionátů si odvezl nejlíp třetí místo. Polepší si letos na Slovensku?

„Šanci tam vidím, máme kvalitní mužstvo,“ těší se 35letý Eliáš v rozhovoru, který otevírá speciální Sport Magazín k nadcházejícímu mistrovství světa. Forvard New Jersey pro toto číslo exkluzivně zapózoval pomalovaný do českých barev, bojovnými gesty potvrdil odhodlání svého týmu.

Páteční Sport magazín je zaměřen na hokejové mistrovství světaFoto Koláž iSport.cz

Co dalšího v magazínu najdete?

Kompletní historický přehled všech dosavadních mistrovství světa včetně nejlepších hráčů a All Star týmů, jedinečný soupis rekordů jak týmových, tak individuálních.

Soupisky největších českých soupeřů, program i užitečné informace o Bratislavě s Košicemi, tedy o městech, ve kterých se turnaj pořádá.

Zvláštní vložený sešit nabízí profily všech českých reprezentantů plný fotografií, statistik, grafů, zajímavostí a také hráčských charakteristik od dvou hokejových expertů – úspěšného českého kouče Luďka Bukače a televizního komentátora Davida Pospíšila.

Nikde jinde nenajdete tak rozsáhlý předšampionátový servis jako ve Sport Magazínu.

Patrik Eliáš při focení na titulní stranu Sport Magazínu, speciálnímu vydání před MS na Slovensku
Patrik Eliáš při focení na titulní stranu Sport Magazínu, speciálnímu vydání před MS na Slovensku

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud