29. dubna 2011 • 14:06

Fanděte s iSport.cz! Vyhrajte každý den 500 kč

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posílejte při MS v hokeji fotky fanoušků, a to jak přímo z dějiště MS na Slovensku, tak i z českých náměstí, hospod a domácností. Každý den v průběhu šampionátu vybere redakce iSport.cz jednu fotku, která bude oceněna výhrou 500 korun. Posílat fotky můžete na adresu tipy@isport.cz.



Pro letošní MS v hokeji platí: Fanděte s iSport.cz! Vyhrajte každý den 500 korun. Posílat můžete fotky z dějiště šampionátu na Slovensku i z českých měst a domácností, kde budete mistrovství světa sledovat.

Posílat můžete fotky fanoušků, zajímavých míst, kde budete sledovat či slavit česká vítězství, stejně tak posílejte i fotky krásných českých fanynek. A nezapomínejte na různé transparenty, které budete k fandění vyrábět.

Své fotky posílejte na mail tipy@isport.cz a vyhrajte 500 Kč každý den!

GALERIE vašich fotek:

Příjemná třinecká družba s finskou fanynkou
Příjemná třinecká družba s finskou fanynkou

Pravidla soutěže Fanděte s iSport.cz

Soutěž Fanděte s iSport, dále jen „soutěž“, probíhá v období od 29. 4. 2011 do 16. 5. 2011 na internetových stránkách www.isport.cz. Soutěží se s fotografiemi fanoušků Mistrovství světa v hokeji v roce 2011 v souladu s pravidly soutěže. Soutěž je určena fotografům starším 18 let.

Organizátorem a provozovatelem soutěže a technickým provozovatelem SMS hlasování je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s., IČ 40766713, se sídlem Komunardů 1584/42, 17000 Praha 7 (dále jen „Provozovatel“).

Účastníkem soutěže se stává každý, kdo zašle v souladu s těmito pravidly fotografii na zadané téma. Odesláním fotografie potvrzuje účastník soutěže souhlas s těmito pravidly. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice starší 18-ti let. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Provozovatele a jejich rodinní příslušníci.

Účastník soutěže zasláním fotografie do soutěže potvrzuje, že
a) je autorem přihlášené fotografie a že tato fotografie je původní
b) disponuje veškerými právy k této fotografii
c) má vypořádána veškerá práva s osobami, které jsou na fotografii zobrazeny, včetně svolení poskytnout takovouto fotografii do soutěže a zveřejnit ji podle těchto pravidel
d) užitím fotografie Provozovatelem dle těchto pravidel nebudou nijak porušena ani ohrožena práva třetích osob a zavazuje se Provozovatele odškodnit z případných nároků těchto osob vznesených proti Provozovateli.
Přihlášením do soutěže dávají účastníci soutěže souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti v soutěži a rovněž k marketingovým a komerčním aktivitám Provozovatele, a to zejména ke zveřejnění jména, bydliště a fotografií účastníků soutěže v tištěných a internetových mediích Provozovatele. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Neúplně označené fotografie a přihlášky nebudou do soutěže přijaty.

Účastník soutěže uděluje přihlášením fotografií do soutěže Provozovateli neomezenou bezúplatnou nevýhradní licenci k užití zaslaných fotografií bez územního omezení, a to zejména, nikoliv však výhradně, formou uveřejnění v tištěných a internetových mediích Provozovatele a na jím pořádaných výstavách, otištění v tiskových a propagačních materiálech Provozovatele, nebo také užití ve formě kalendáře vydaného Provozovatelem či mobilních službách a multimédiích produkovaných Provozovatelem.

Provozovatel je oprávněn ze soutěže vyřadit fotografie, které
a) neodpovídají zadanému tématu soutěže
b) obsahují prvky násilí či pornografické prvky, či jsou jinak v rozporu s dobrými mravy
c) by mohly poškodit dobré jméno Provozovatele nebo dobré jméno tištěných a internetových médií vydávaných Provozovatelem
d) u kterých byl zjištěn podvod při hlasování či nedodržení jiných podmínek soutěže.

O tom, zda přihlášené fotografie vyhovují podmínkám soutěže, rozhoduje Provozovatel.

Harmonogram, systém soutěže a přihlašování fotografií

Soutěžící se stává účastníkem soutěže po přihlášení fotografie. Fotografie přihlašuje účastník soutěže jejich zasláním na emailovou adresu tipy@isport.cz. U každého emailu, jímž jsou přihlašovány fotografie, je účastník soutěže povinen uvést své občanské jméno a příjmení, adresu a telefonní kontakt. Účastník soutěže potvrzuje, že veškeré takto poskytnuté údaje jsou pravdivé.

Přihlašovat fotografie jejich zasláním na emailovou adresu tipy@isport.cz lze v období od 29.4.2011 od 0:00 hod. do 15.5.2011 do 24:00 hod., přičemž rozhodující je datum a čas přijetí emailu obsahující soutěžní fotografii na emailovou adresu tipy@isport.cz. Provozovatel soutěže neodpovídá za nedoručení fotografií.

Výběr výherců soutěže bude probíhat v období od 2.5.2011 od 0:00 hod. do 16.5.2011 do 24:00 hod., přičemž za každý den v průběhu shora uvedeného období (dále jen „soutěžní den“) bude určen vždy 1 výherce. Výherce daného soutěžního dne bude určen odbornou porotou redakce www.isport.cz, která každý soutěžní den vybere vždy 1 nejzajímavější fotografii, a to ze všech fotografií, které byly do té doby doručeny na adresu tipy@isport.cz a splňují veškerá pravidla soutěže. Jedna fotografie nemůže být zvolena jako vítězná pro vícero soutěžních dnů. Účastník soutěže však může vyhrát v různých soutěžních dnech s různými fotografiemi. Výherce daného soutěžního dne získává vždy 500,- Kč.

Kontaktování výherců, převzetí výhry, závěrečná ustanovení

Výherci soutěže budou informováni e-mailem a telefonicky marketingovým oddělením Provozovatele. Ke kontaktování budou použity údaje zaslané účastníkem soutěže při přihlášení do soutěže.

Soutěžící jsou povinni Provozovateli poskytnout součinnost k tomu, aby mohli být informováni dle předchozí věty. Pokud se Provozovateli nepodaří výherce soutěže kontaktovat nejpozději do 7 dnů ode dne ukončení příslušného soutěžního dne, v němž soutěžící vyhrál, propadá výhra ve prospěch Provozovatele. Provozovatel učiní za dost povinnosti kontaktovat výherce pokud ho ve shora uvedeném období alespoň 3 x kontaktuje na jím uvedené emailové adrese a 3 x na jím uvedeném telefonním čísle.

Jména výherců soutěže budou zveřejněna na internetových stránkách www.isport.cz vždy den následující po soutěžním dni, v němž  soutěžící vyhrál. Výhry budou  výhercům zaslány Provozovatelem prostřednictvím poštovní poukázky doporučenou poštou, a to nejpozději do 30 dní od zveřejnění výherce  na www.isport.cz.

Neposkytnou-li výherci součinnost k tomu, aby jim výhry mohly být řádně zaslány či nevyzvednou-li si výherci výhry nejpozději do dvou měsíců ode dne prvního zaslání výherci, propadají výhry ve prospěch Provozovatele soutěže (dle data na podacím lístku). Provozovatel soutěže neodpovídá za nedoručení výhry způsobené třetí stranou.

Pokud Provozovatel zjistí, že došlo k porušení  pravidel soutěže a soutěžící převzal výhru neoprávněně,  je takový soutěžící povinný tuto výhru vrátit.
Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné.

Provozovatel si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže účastníky, kteří poruší tato pravidla, a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud