1. května 2012 • 23:46

Přemlouváme paní Michálkovou: Prosíme, pusťte Zbyňka na MS!

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zbyněk Michálek silně uvažuje o tom, že posílí české hokejisty a bude reprezentovat národní barvy na světovém šampionátu! V nominaci ale zatím chybí. Proč? "Záleží na jeho manželce. Přemlouvám ji," směje se bratr Milan. A iSport.cz se přidává: Heleno, prosíme, pusťte Zbyňka na MS!



Ačkoliv se původně zdálo, že Zbyněk Michálek na mistrovství světa nepoletí, jeho bratr Milan v úterý prozradil, že šance na přílet Zbyňka se výrazně zvýšily. Důvodem je krásná věc - porod manželky. Toho se ale dočkal už v pondělí téměř dva týdny před termínem.

"Musí se domluvit s manželkou, co a jak bude s dítětem a podobně. Ta naděje, že se připojí k týmu, je však velká. Brácha je nalomenej dost, že by jel," prozradil Milan Michálek. "Ve středu budu švagrovou přemlouvat znovu, tak uvidíme, každopádně by nám pomohl. Poslední slovo bude mít ale ona," prozradil.


Přemlouvat manželku Helenu, která je původem z Bosny a Hercegoviny, ale českému jazyku rozumí, chce také iSport.cz a deník Sport. "Prosíme, pusťte Zbyňka na MS. Českému týmu by výrazně pomohl na cestě za medailí!"

A přidávají se i fanoušci, kteří si kvalitního obránce na světovém šampionátu přejí. Chcete i vy, aby Zbyněk Michálek posílil český tým? Napište to do diskuze pod článkem!

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud