4. května 2012 • 22:30

Komentátorský úlet na MS: Ty krávo, ten ho sestřelil! Debil

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | "Ty krávo, ten ho sestřelil!" Teď už legendární video poločasové debaty Jaromíra Bosáka a Vladimíra Táborského má důstojné pokračování! Ďábelské hlášky tentokrát zazněly na webu České televize v podání komentátorského dua Jiří Hölzel - David Pospíšil při zápase Švédsko - Norsko na mistrovství světa v hokeji.



Česká televize přenášela souboj domácích hokejistů s Norskem částečně na svém webu, protože se kryl s duelem Finů proti Bělorusku. Na internetu měl běžet bez komentáře, jenže Hölzel s Pospíšilem měli stále zapnuté mikrofony, a tak se diváci nestačili divit.

"Tohle vypadá jako hokej, Pospec," lebedí si Hölzel nad ostřejšími střety Švédů. "Ty krávo, ten ho sestřelil," komentuje v zápětí jeden ze zákroků.

"Ten ho přejel, vole, jak válec srnku na silnici," přisazuje si parťák Pospíšil. "To je čtyřicítka, debil," dodává pak na adresu jednoho ze Švédů, který srazil Nora na vlastního brankáře.

Že jejich emotivní rozhovor slyší i diváci na webu České televize, to v tu chvíli ovšem netušil...

Poslechněte si hlášky dua Pospíšil - Hölzel:

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud