17. května 2012 • 17:00

VIDEO: Česká pětka, slovenský postup! Vůjtek ukázal, sudí vylučovali

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zkazili si to sami. Kanaďané otočili špatně rozehraný zápas a mířili do semifinále. Chybami ale poslali dál své soupeře. Hlavně kapitán Getzlaf, který v závěru fauloval kolenem. Čeští sudí měli jasno, trest do konce zápasu. A kdyby si náhodou nebyli jistí, trenér Vůjtek jim dal jasný signál.



To bude za pět, jakoby naznačoval Vladimír Vůjtek. A měl pravdu. Likvidační faul kapitána kanadského výběru na Juraje Mikúše rozhodčí Jeřábek s Franěm po právu ocenili trestem do konce zápasu.

Pro zámořský tým přišel zákrok nevhod, už takhle totiž hrál v oslabení po dalším nesmyslném zákroku mladíka Nugenta-Hopkinse.

Slovensko výhodu využilo a slaví postup do semifinále. A raduje se i český trenér. "Ti kluci se strašně naladili na zápas, nabudili se, nechtěli jet ještě domů," radoval se Vůjtek.

Konečně ! Po deseti letech porazilo Slovensko Kanadu.
Konečně ! Po deseti letech porazilo Slovensko Kanadu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud