4. května 2013 • 04:59

Hvězdný parťák Giroux chválil Voráčka: Teď už ví, že je střelec!

Autor: iSport.cz, zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro svého parťáka z Philadelphie měl jen slova chvály. A to ještě Kanaďan Claude Giroux netušil, že Jakub Voráček nasměruje úvodní trefou na mistrovství světa české hokejisty k důležitému vítězství nad Běloruskem (2:0). „Je to fakt dobrý hráč a umí dávat góly,“ vykládal Giroux českým novinářům.



S Voráčkem se prý kanadská hvězda zatím potkala jen letmo. „Jen jsme se krátce pozdravili, ale na víc nebyl čas, zrovna jsem spěchal na led na trénink,“ popisoval Giroux.

„Ale je to jeden z mých dobrých kamarádů a až proti sobě budeme hrát, určitě si na něj počkám a pokusím se ho někde srazit,“ smál se tahoun Philadelphie. „V sezoně jsme spolu hráli a docela nám to šlo,“ dodal.

Voráček prožil ve Flyers fantastickou sezonu, což prý Girouxe nepřekvapilo. „Je to fakt dobrý hráč a umí dávat góly. Je to střelec. Nevím, jestli si to uvědomoval, ale teď už to jistě ví...“ usmíval se kanadský reprezentant.

„Má totiž výbornou střelu a konečně začal více střílet. A ukázalo se to,“ prohlásil Giroux ještě před úvodním zápasem Česka na šampionátu, ve kterém právě Voráček načal střelecký účet.

Rozhovor s Claudem Girouxem čtěte v sobotním Sportu!

První pětka se raduje z gólu svého centra Radima Vrbaty
První pětka se raduje z gólu svého centra Radima Vrbaty

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud